Redactia.ro
Home » Tehnologie » Când are loc următorul eveniment Apple și ce dispozitive vor fi dezvăluite

Când are loc următorul eveniment Apple și ce dispozitive vor fi dezvăluite

Când are loc următorul eveniment Apple

Compania Apple ne-a obișnuit deja ca în fiecare an să aibă mai multe lansări de noi dispozitive electronice. Nici anul 2021 este o excepție, iar fanii companiei deja vor să știe cum arată agenda din 2021 a Apple și ce produse noi vor fi lansate pe piață.

Agenda Apple din 2021. Când are loc următoarea lansare

Putem deja să spunem că este un fapt obișnuit ca Apple să țină trei sau patru evenimente de lansare întru-un an. Unul în martie, unul în iunie, unul în septembrie și unul în octombrie. De obicei, în septembrie se focusează pe iPhone și Apple Watch și în octombrie evenimentele Apple sunt legate de iPad sau de laptopurile Mac.

În martie, specialiștii cred că ar putea să aibă loc un eveniment care să introducă noile AirTags, iPads, and AirPods varianta nouă și actualizată.

Evenimentul ar urma să aibă loc pe 23 martie, dar această dată nu a fost încă confirmată de nicio altă sursă, cu atât mai puțin de companie.

Următoarele lansări Apple. Când au ele loc, de fapt, în 2021

În fiecare an, în luna iunie, Apple organizează Conferința mondială pentru dezvoltatori. Cel mai probabil nici anul 2021 va face excepție și această conferință va avea loc. Specialiștii în domeniu se așteaptă ca atunci să fie prezentate mai multe dispozitive noi: este vorba despre iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8, tvOS 8, and macOS 12.

În luna septembrie anului 2021 specialiștii se așteaptă ca Apple să lanseze al iPhone 13, cu cele patru modele ale sale, așa cum compania ne-a obișnuit deja în ultimii ani. Se așteaptă ca dimensiunile să fie la fel ca cele ale modelului 12 și Apple va folosi cam același design general. De asemenea, iPhone 13 va avea o speranță de viață a bateriei mult îmbunătățită, sau cel puțin așa se așteaptă specialiștii.

Apple lucrează și la o versiune nouă și îmbunătățită a Apple TV, despre care se spune că se va lansa în 2021. Tot în acest an se așteaptă ca gigantul IT să lanseze pe piață și un mini iPad, cu dimensiuni de 8 sau 9 inch, adică vreo 20 de cm.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: