Redactia.ro
Home » TV » Când începe emisiunea Burlacul pe Antena 1 și cine este bărbatul care va fi în centrul atenției

Când începe emisiunea Burlacul pe Antena 1 și cine este bărbatul care va fi în centrul atenției

Când începe emisiunea Burlacul pe Antena 1

Emisiunea „Burlacul” revine pe micile ecrane după o pauză de cinci ani de zile. Show-ul revine la Antena 1, iar surprinza este cu atât mai mare cu cât în rolul principal este o fostă ispită de la „Insula Iubirii”. Iată cine este, de fapt, noul burlac!

Când începe emisiunea „Burlacul” la Antena 1

După o pauză de mai bine de cinci ani, emisiunea „Burlacul” revine pe micile ecrane, spre bucuria fanilor. Totuși, sunt multe schimbări în ceea ce privește show-ul. Una dintre ele este legată chiar de prezentator. De această dată, cel care va modera emisiunea va fi Răzvan Fodor. În postul de prezentatori au mai fost în trecut și Radu Vâlcan, Cătălin Botezatu sau Andreea Mantea. De fapt, în cazul ultimilor doi, ei au parcurs fie drumul de la prezentator la concurent, fie invers, căci ambii au fost și prezentatori și concurenți. De fapt, Cătălin Botezatu a fost primul burlac.

Emisiunea va începe în luna februarie, dar nu se știe exact data la care va putea fi disponibilă, sau în ce zile va fi difuzată.

Cine este burlacul de la Antena 1, sezonul 6

Sezoul al șaselea al emisiunii „Burlacul” îl are în centru pe Andi Constantin, fost concurent la „Insula Iubirii”. Acesta își caută aleasa, cu care dorește să formeze o familie.

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, spune burlacul.

Andi Constantin a ajus acum în punctul în care vrea o familie și o soție cu care să împartă totul, după cum spune chiar el.

„Nu am avut foarte multe iubite pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relație stabilă, să am o familie. Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a mai spus Andi Constantin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: