Redactia.ro
Home » TV » Când începe Românii au talent sezonul 9 la PRO TV

Când începe Românii au talent sezonul 9 la PRO TV

Când începe Românii au talent sezonul 9 la PRO TV

Românii au talent sezonul 9 va fi difuzat de PRO TV începând de vineri, 8 februarie. Cel mai popular show de talente din România va intra în casele românilor, în fiecare vineri, de la ora 20.30.

Românii au talent 2019 va aduce o modificare în juriu. Este vorba despre întoarcerea lui Mihai Petre, cel care o înlocuiește pe Mihaela Rădulescu.

Iubita lui Felix Baumgartner a părăsit emisiunea pentru a prezenta Ferma.

Citește și: Scandal la Ferma: Florin Pastramă, la un pas de bătaie cu Kamara

În ceea ce privește prezentatorii, cuplul Smiley / Pavel Bartoș îi va amuza pe români și în edițiile acestui sezon.

Cei patru jurați de la Românii au talent sezonul 9, Mihai Petre, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Andra Măruță au dezvăluit la ce ar trebui să ne așteptăm anul acesta de la showul de talente.

Românii au talent sezonul 9: Ce spun Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre

„Cred că ne aşteaptă cel mai spectaculos sezon din istoria emisiunii în ceea ce priveşte talentele.

Concentraţia de momente excepţionale a depăşit aşteptările mele. Sunt două acte artistice care în continuare îmi par ireale, deşi le-am revăzut de câteva ori cu multă atenţie.

Unul dintre ele a primit de la mine butonul auriu. Este indiscutabil cel mai neaşteptat golden-buzzer dintre toate cele pe care le-am dat în emisiune până acum“, a declarat Andi Moisescu.

„Eu trăiesc la maximum fiecare zi de filmare la «Românii au talent», râd în hohote, plâng, îmi ţin respiraţia… Noul sezon duce totul la extrem, cred că toţi vor simţi tensiunea imensă. Imposibilul chiar devine posibil în sezonul 9“, a spus Andra.

„Veţi avea parte de foarte multe surprize în acest sezon la «Românii au talent», surprize care vor veni atât de la concurenţi, cât şi din interacţiunile dintre noi, juraţii.

Din 8 februarie, fiecare vineri seară va fi încărcată cu bucurie şi cu emoţie, iar acestea vor veni din momentele incredibile prezentate pe scenă, pentru că #9suprem este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sezon de până acum al show-ului“, a declarat Mihai Petre.

„Sezonul ăsta are de toate, momente incredibile, nemaipomenite… e clar că e sezonul suprem“, a spus şi Florin Călinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: