Redactia.ro
Home » Monden » Cântărețul Raoul a fost condamnat penal. Și-a negat fapta și a primit doi ani de pușcărie și patru luni de muncă în folosul comunității

Cântărețul Raoul a fost condamnat penal. Și-a negat fapta și a primit doi ani de pușcărie și patru luni de muncă în folosul comunității

Cântărețul Raoul a fost condamnat penal

Cântărețul Raoul a fost condamnat penal după ce a condus mașina luni la rând, fără permis. Artistul a primit doi ani de închisoare, cu suspendare, plus patru luni de muncă în folosul comunității, la Protecția Copilului.

Cântărețul Raoul a fost condamnat penal

Rareș-Cornel Borlea, alias Raoul a fost prins în repetate rânduri șofând fără permis. Artistul a ajuns în instanță și a primit sentința și în ultimul dosar aflat pe rol: doi ani, cu suspendare, plus cheltuieli de judecată, bașca muncă în folosul comunității.

”Condamnare fără acord de recunoaştere. Condamnă pe inculpatul Borlea Rareş-Cornel la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul având permisul de conducere anulat. Contopeşte pedepsele aplicate prin prezenta sentinţă penală inculpatului Borlea Rareş-Cornel, acesta urmând a executa pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 6 luni închisoare, la care se va adăuga sporul obligatoriu de 6 luni, în final inculpatul Borlea Rareş-Cornel urmând a executa pedeapsa rezultantă 2 ani închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 4 ani, care se calculează de la data rămânerii definitive a sentinţei penale nr. 916/27.06.2017 a Judecătoriei Constanţa, respectiv de la data de 20.11.2017. 

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul Borlea Rareş-Cornel va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector IV Bucureşti sau Direcției Piețe și Gestionare Activități Comerciale Sector IV Bucureşti, pe o perioadă de 120 de zile lucrătoare. Obligă pe inculpat la plata sumei de 4.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”, au decis judecătorii.

Ce cazier are Raoul

Conform judecătorilor, Raoul are un cazier lung și impresionant, plin de condamnări penale:

– 1 an şi 6 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere aplicată prin sentinţa penală nr. 916/27.06.2017 a Judecătoriei Constanţa;
– 1 an şi 6 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere şi amendă penală de 2.250 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 1413/11.09.2018 a Judecătoriei Brăila;
– amendă penală de 2.000 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 702/21.06.2017 a Judecătoriei Alba Iulia;
– amendă penală de 4.500 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 1932/30.10.2018 a Judecătoriei Târgu Jiu;
– amendă penală de 20.000 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 972/22.05.2019 a Judecătoriei Braşov;
– amendă penală de 25.500 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 282/18.06.2020 a Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti;
– amendă penală de 5.000 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 17/01.02.2018 a Judecătoriei Avrig;
– amendă penală de 2.000 lei aplicată prin sentinţa penală nr. 3/08.01.2018 a Judecătoriei Focşani.

Cum a ajuns Raoul să aibă atâtea condamnări penale

Raoul a declarat într-un interviu în exclusivitate pentru spynews.ro, că problemele lui penale s-au întâmplat cu ani în urmă și nu știa pe moment că are dosar penal. Acesta a recunoscu că a plătit multe amenzi și că trebuie să dea din nou examen pentru a-și recupera permisul.

Toate faptele mele s-au petrecut acum doi-trei ani. Am avut permisul suspendat, iar eu, recunosc, am continuat să conduc. Când mă oprea poliţia, explicam că nu am permisul la mine, iar ei, fiindcă mă recunoşteau, mă lăsau să plec. Însă, când ajungeau la bază şi mă verificau, constatau că aveam permisul suspendat. Aşa că îmi făceau dosar penal, iar eu nici măcar nu ştiam.

Mai mult, toate citaţiile erau transmise la o adresă la care eu nu mai locuiesc de ani de zile. Avocatul meu a făcut muncă de detectiv, ca să găsească toate dosarele penale pe care le aveam, fiindcă eu nu fusesem anunţat de existenţa lor. Am făcut şi muncă în folosul comunităţii, am plătit şi amenzi de zeci de mii de lei… După condamnare, am permisul anulat, aşa că trebuie să dau din nou examen pentru obţinerea lui”, a declarat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: