Redactia.ro
Home » Monden » Care e motivul plecării subite a Prințului Harry din Anglia. Ducele se Sussex se pregătește pentru două ocazii speciale

Care e motivul plecării subite a Prințului Harry din Anglia. Ducele se Sussex se pregătește pentru două ocazii speciale

GALERIE FOTO (2) Care e motivul plecării subite a Prințului Harry din Anglia.

Care e motivul plecării subite a Prințului Harry din Anglia. Imediat după ce dezvelirea staturii Prințesei Diana, Prințul Harry a decis să plece înapoi la Los Angeles, acolo unde s-a reunit cu Meghan Markle și cu cei doi copii. Conform presei internaționale, cei doi vor sărbătorii două ocazii speciale.

Care e motivul plecării subite a Prințului Harry din Anglia. Ducele se Sussex se pregătește pentru două ocazii speciale

Care e motivul plecării subite a Prințului Harry din Anglia. Prințul Harry a ajuns în Marea Britanie pe 5 iunie, iar potrivit noilor reguli de protecție împotriva pandemiei, acesta ar fi stat câteva zile în izolare. Joi după-amiază, acesta a fost alături de fratele său, Prințul William, în grădina Palatuluui Kensington, acolo unde a fost dezvelită statuia mamei lor, Prințesa Diana. Putem spune că Harry s-a întors în Londra doar pentru acest eveniment, având în vedere că a decis să plece atât de repede spre Los Angeles. Mai mult, conform presei internaționale, Harry a ajuns la timp acasă, la familia sa, pentru că va sărbători împreună cu Meghan două ocazii speciale. Duminică, 4 iulie, se împlinește o lună de când el și soția sa au devenit părinți pentru a doua oară, dar este și Ziua Independenței ale Statelor Unite. Momentan nu se știe cum vor sărbători cele două ocazii, dar cu siguranță o vor face în modul lor special.

Între timp, ziua de joi, 1 iulie, a fost una extrem de emoționantă pentru William și Harry. Cei doi au așteptat nerăbdători dezvelirea statuii mamei lor, Prințesa Diana. Cu ocazia împlinirii a celor 60 de ani, prinții William și Harry au comandat o statuie incredibilă în memoria mamei lor. Alături de ei au fost și frații Prințesei Diana, Charles Spencer, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes. Într-un tribut comun, cei doi au spus: „Astăzi, la ceea ce ar fi fost cea de-a 60-a aniversare a mamei noastre, ne amintim dragostea, puterea și caracterul ei – calitățile care au făcut o forță pentru bine în întreaga lume, schimbând nenumărate vieți în bine.”

Statuia Printesei Diana

Ultimul dialog dintre Prințesa Diana și Harry

Moartea prințesei Diana a îndoliat milioane de oameni din întreaga lume, iar efectele tragediei încă sunt prezente în Casa Regală. După ce s-a căsătorit cu Prințul Charles, viața Dianei s-a schimbat complet, devenind un simbol pentru întreaga lume. În documentarul Apple TV+ „The Me You Can’t See”, Prințul Harry spunea: „Primul lucru care îmi vine în minte este întotdeauna același din nou și din nou din nou. Închisă în mașină, centura de siguranță, cu fratele meu în mașină.Mama mea conducând fiind urmărită de trei, patru, cinci mopede, cu paparazzii. A fost mereu incapabilă să conducă din cauza lacrimilor.

În documentar, William și Harry vorbesc despre regretul lor despre ultimul apel telefonic cu mama lor. Ultima conversație cu Prințesa Diana, în 1997, avea să fie cea de care își vor aduce aminte mereu. Harry își amintește că a coborât să vorbească repede cu mama sa la telefon, cei doi frați aflându-se la Castelul Balmoral din Scoția, iar Diana era la Paris. William a declarat că el și Harry se jucau cu verii lor cand Diana a sunat. Ducele de Sussex a declarat că el are multe regrete legate de ultima discuție cu mama sa. „Nu-mi amintesc neapărat ce am spus. Tot ce îmi amintesc este să regret pentru tot restul vieții cât de scurt a fost apelul telefonic. Dacă aș fi știut că a fost ultima oară când voi vorbi cu mama mea, lucrurile pe care i le-aș fi spus… Privind înapoi acum, este incredibil de greu.

Trebuie să trăiesc cu asta pentru tot restul vieții mele. Fără să știu că a fost ultima dată când am vorbit cu mama mea. Cât de diferit am fi discutat. Nu am avut chiar și cea mai mică idee despre faptul că viața ei avea să fie luată în acea noapte.”, a spus Harry pentru ITV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: