Redactia.ro
Home » TV » Care e numele de fată al Mihaelei Rădulescu! De asta nu a mai revenit la el după divorţul de Bogdan Rădulescu

Care e numele de fată al Mihaelei Rădulescu! De asta nu a mai revenit la el după divorţul de Bogdan Rădulescu

Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu este un nume deja consacrat în țara noastră, dar acesta nu este numele real al vedetei TV. În realitatea, ea are alt nume, dar după prima căsnicie a decis să păstreze numele soțului ei, Bogdan Rădulescu.

Cum o cheama, de fapt, pe Mihaela Rădulescu

Puțini știu care este, în realitate, numele Mihaelei Rădulescu. Aceasta avea în buleti trecut „Mihaela Țiganu”, dar când s-a căsătorit, ea a preluat numele soțului ei și a devenit doamna Rădulescu.

Ulterior, după doar doi ani de mariaj, Bogdan Rădulescu și diva de la Monaco au divorțat, motivul invocat de bărbat fiind infidelitatea. Separarea dintre cei doi a avut loc în anul 1989.

„Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc. Dar eram tânăr, o iubeam enorm, aşa că mi-am imaginat că poate mai avem o şansă împreună. Nu a fost deloc aşa, chiar dacă au existat discuţii şi în familie… Am continuat să trăim împreună o vreme. Când a venit Revoluţia, nu eram încă separaţi, dar nici n-a mai durat mult. Atunci, în decembrie 89, s-a dus de capul ei pe străzi, la Comitetul Central. M-am enervat, mai ales că parcă o luase razna, se vopsise blondă, se tunsese scurt, arăta ca naiba. A întâlnit tot felul de oameni, ne-am îndepărtat definitiv, mai ales că mă săturasem şi eu. Apăruseră multe oportunităţi, nu mai îmi stătea gândul doar la Mihaela, care oricum apărea pe-acasă tot mai rar. Peste câteva luni, ne-am despărţit”, a povestit Bogdan Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și-a înșelat soțul

Motivul pentru care Mihaela Rădulescu a divorțat de primul soț este că l-a înșelat. Bogdan Rădulescu a povestit că într-o zi când a ajuns acasă fără să anunțe, a prins-o pe Mihaela Rădulescu în pat cu alt bărbat.

„Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă. Pur şi simplu, nu mi-a venit să cred. Am rămas împietrit în uşa camerei. La cât sunt de mare, nu ştiu pe unde a dispărut Laurenţiu din casă. Oricum, el n-avea nici o vină…”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: