Redactia.ro
Home » Monden » Care este codul care va anunța moartea Prințului Philip, în vârstă de 99 de ani. Soțul Reginei Angliei și-a ales deja propria înmormântare

Care este codul care va anunța moartea Prințului Philip, în vârstă de 99 de ani. Soțul Reginei Angliei și-a ales deja propria înmormântare

Care este codul care va anunța moartea Prințului Philip

Care este codul anunțat după moartea Prințului Philip. Toate aranjamentele sunt deja făcute, iar însuși Philip a stabilit detaliile înmormântării sale.

„A căzut Forth Bridge!”, codul care anunță moartea Prințului Philip

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, nu se simte deloc bine. În vârstă de 99 de ani, Prințul a fost transferat marți de la spitalul londonez în care se afla, pentru tratarea unei infecții, la un la o instituție medicală specializată în boli de inimă. Surse medicale au precizat că nu sunt șanse ca soțul reginei să părăsească spitalul înainte de finalul săptămânii.

Reprezentanții Casei Regale sunt optimiști în ceea ce privește starea de sănătate a soțului reginei Elisabeta, dar același optimism nu este împărțit de toată lumea. Prințul este în spital încă de pe data de 17 februarie și se pare că va mai sta acolo ceva timp. Așadar, o întrebare nefericită la care se gândesc mulți, este „Ce se va întâmpla dacă Prințul Philp va muri?”.

Ei bine, autoritățile londoneze sunt foarte pregătite pentru acest eveniment nefericit. Prințul împlinește în luna iunie 100 de ani, o vârstă record. Pentru această zi tragică, în care soțul reginei Angliei își pierde viața, există un plan special. Este vorba despre operațiunea Forth Bridge, denumită după un pod aflat între regiunile scoţiene Edinburgh şi Fife. La acel moment, codul sub care va fi anunțată moartea prințului va fi „Forth Bridge is down”.

Cum va arăta înmormântarea Prințului Philip al Marii Britanii

Informația va fi anunțată oficial la câteva ore după pronunțarea decesului. Dacă acest lucru se va întâmpla în cursul nopții, anunțul va fi făcut dimineața, dar nu mai devreme de 8:00 . Regatul Britanic va intra din acel moment într-o perioadă de doliu național.

Prințul Philip are dreptul de a avea o înmormântare, însă acesta a spus că nu dorește o asemenea ceremonie și ar prefera o înmormântare discretă, în stil militar și să fie îngropat la Grădinile Frogmore din jurul castelului Windsor.

Totodată ,se spune că Prințul a contribuit el însuși la organizarea ceremoniei sare de înmormântare. El dorește ca la acest eveniment să fie prezentă numai familia sa, apropiații și șefii de state Commonwealth. Nu este un lucru neobișnuit ca membrii Familiei Regale să facă acest lucru. Sursele spun că Regina Elisabeta participa în fiecare an la repetiția propriei sale înmormântări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: