Redactia.ro
Home » Monden » Care este de fapt relația dintre Mihaela Rădulescu și tatăl copilului ei, Elan Schwartzenberg. Au trecut 13 ani de la divorț

Care este de fapt relația dintre Mihaela Rădulescu și tatăl copilului ei, Elan Schwartzenberg. Au trecut 13 ani de la divorț

Care este de fapt relația dintre Mihaela Rădulescu și tatăl copilului ei, Elan Schwartzenberg. Au trecut 13 ani de la divorț

Care este de fapt relația dintre Mihaela Rădulescu și tatăl copilului ei. Vedeta fost pusă la multe încercări de-a lungul vieții. 

Care este de fapt relația dintre Mihaela Rădulescu și tatăl copilului ei, Elan Schwartzenberg. Au trecut 13 ani de la divorț

Mihaela Rădulescu a avut parte de un trecut tumultuos, mai ales după divorțul răsunător prin care a trecut cu Elan Schwartzenberg. Din rodul iubirii lor, a rezultat Ayan, băiatul care astăzi îi face fiecare zi mai frumoasă vedetei. Ei bine, un lucru a stârnit atenția fanilor, iar pentru a elimina toate speculațiile, Mihaela Rădulescu a dat cărțile pe față. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi foști soți, după 13 ani de la divorț.

Vedeta a trecut nu prin una, ci prin trei căsnicii oficiale, și totodată prin tot atâtea divorțuri. Cu toate astea, nu s-a lăsat învinsă, astfel că astăzi trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. De-a lungul vieții Mihaela Rădulescu fost pusă la multe încercări, însă mai ales în căsnicia pe care a avut cu Elan Schwartzenberg. S-au iubit mai bine de patru ani și întotdeauna și-au manifestat sentimentele, dovadă fiind chiar copilul pe care-l au împreună.

Deși a evitat de fiecare dată să vorbească despre afacerist, de data aceasta vedeta a dat cărțile pe față. Fără a mai ezita, a confirmat că și în aceste momente păstrează legătura cu fostul ei soț tocmai pentru ca fiul lor să crească într-un mediu familiar, care să-l îndrume spre o viață liniștită și plină de realizări. Mai mult decât atât, Mihaela Rădulescu nu l-a pus niciodată într- postură proastă pe tatăl copilului ei, ci din contră.

”Copilul nostru a avut și are parte de un tată minunat, în toate sensurile. Faptul că am știut să fim familie chiar și după divorț a fost cel mai bun sentiment cu care a crescut Ayan. Nimic altceva nu mai contează. Fiecare are viața lui, dar mereu vom fi familie în viața copilului nostru”, a declarat vedeta pentru VIVA.

Mihaela Rădulescu și Ayan au o relație excepțională

Ayan s-a mutat în Statele Unite ale Americii, dar continuă să fie băiatul mamii, căci relația cu fosta prezentatoare nu s-a schimbat deloc. Deși nu mai locuiesc sub același acoperiș, rețelele de socializare și telefoanele zilnice pe care și le dau unul altuia îi țin în permanentă legătură, fără a exista vreun secret între cei doi.

”Vorbim zilnic, despre tot. Nu de control, ci de drag, de dor, de povești de peste zi, ale lui sau ale mele. Așa am făcut mereu și nu cred că o să ne oprim prea curând. Se schimbă doar conversația, de la an la an. Și ador orice subiect cu el”, a spus Mihaela Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: