Redactia.ro
Home » Monden » Care este starea de sănătate a Mioarei Roman! Catinca Roman a făcut primele declarații: ”Trebuie să facă tratamentul”

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman! Catinca Roman a făcut primele declarații: ”Trebuie să facă tratamentul”

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman! Catinca Roman a făcut primele declarații: ”Trebuie să facă tratamentul”

Catinca Roman a vorbit despre starea de sănătate a Mioarei Roman, dar și despre relația pe care o are cu Petre Roman, tatăl ei adoptiv.

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman! Catinca Roman a făcut primele declarații

Mioara Roman s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, iar fiicele ei i-au fost alături pe tot parcurusul tratamentului. La fel ca și Oana Roman, și Catinca Roman a avut grijă de mama ei și s-a implicat serios în recuperarea acesteia.

”Mama este, acum, foarte bine. Are aceleași probleme de ceva vreme, dar acum este mai bine. Mama suferă de Parkinson, este o boală degenerativă, nu există tratament. Dar faptul că am internat-o la acel centru a avut efecte bune asupra ei, tratamentul pe care îl urmează ține sub control evoluția bolii”, a spus Catinca Roman, în exclusivitate pentru fanatik.ro.

Mai mult, aceasta a dezvăluit că Mioara Roman, internată, din nou de curând, a ajuns la spital doar pentru a urma tratamentele de recuperare medicală.

”Mama s-a internat pentru fizioterapie și pentru kinetoterapie. Se văd îmbunătățiri, are o mobilitate mai bună acum”, a mai explicat Catinca Roman.

Ce relație are Catinca Roman cu Petre Roman

De asemena, Catinca Roman a vorbit și despre relația pe care o are cu Petre Roman, tatăl ei adoptiv cu care, de fapt, nu mai vorbește de foarte mult timp.

”Nu am mai vorbit cu el. Nu cred că se pune problema unei apropieri între noi, mai ales că nu cred că s-ar pune problema ca el să facă pasul unei apropieri, acum, între noi, el este un tip care nu are prea multe regrete”, a explicat, pentru FANATIK, Catinca Roman.

Când vine vorba de relația dintre Petre Roman și sora ei, Oana, Catinca Roman este categorică, sugerând că sunt firi diferite când vine vorba de relațiile pe care le-ar putea avea în viața personală.

”Oana și-a dorit să se apropie de Petre Roman, e treaba ei. Fiecare are principiile sale în viață, eu pe ale mele, Oana pe ale ei, nu am ce să spun despre situația lor. Dacă Petre Roman m-ar căuta, acum, să fiu sinceră, nici nu știu cum aș reacționa, voi vedea la acel moment, deși nu cred că se va întâmpla”, a mai precizat vedeta.

Mai mult, sora Oanei Roman a povestit și despre relația pe care o are cu Calina, una dintre vedetele celui mai recent sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D, a fost extrem de sinceră. Catinca Roman recunoaște că aceasta are două opțiuni cât se poate de serioase cu privire la cariera de urmat și, implicit, la facultatea la care se va înscrie.

”Momentan, Calina se ocupă de Instagram, este influencer, îi merge foarte bine. Are contracte, se descurcă onorabil. Încă nu a decis spre ce facultate să se îndrepte, ne sfătuim, dar eu nu vreau să o influențez, prefer să decidă ea. Decât să facă o facultate degeaba, mai bine nu o face. Calina va merge, când va dori, ori pe latura artistică, ori se va orienta spre psihologie. Dar va face ce va simți ea”, a mai spus, în exclusivitate, Catinca Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: