Redactia.ro
Home » Monden » Care mai este starea de sănătate a Mioarei Roman, după ce a ajuns la spital. Catinca Roman, fiica sa, ultimele detalii

Care mai este starea de sănătate a Mioarei Roman, după ce a ajuns la spital. Catinca Roman, fiica sa, ultimele detalii

Catinca Roman a oferit noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman, după ce aceasta a ajuns iar, la spital, miercuri.  Mioara Roman este în continuare monitorizată de medici.

Care mai este starea de sănătate a Mioarei Roman, după ce a ajuns la spital. Catinca Roman, fiica sa, ultimele detalii

Catinca Roman a dezvăluit cum se mai simte mama ei, după ce a ajuns la spital. Catinca Roman a spus despre cea care i-a dat naștere, Mioara Roman, că acum se simte mai bine. Femeia a fost internată și i-a fost schimbat tratamentul după ce mâna dreaptă i-a amorțit complet.

Mioara Roman, internată într-o clinică privată. Catinca Roman: "S-a simţit rău, starea ei s-a agravat"

Foto: Mioara Roman alături de Oana și Catinca Roman

Catinca Roman și-a vizitat mama împreună cu sora ei, Oana Roman, la centrul unde aceasta primește îngrijiri speciale.

”Mama este bine, este mult mai bine decât acum două săptămâni, a trebuit A trebuit modificat tratamentul și împreună cu Oana am decis să o ducem la toți specialiștii unde este nevoie ca să-i modifice tratamentul, dar în rest se simte mult mai bine. Ea își pierduse mobilitatea mâinii drepte complet, de când merge la centru i-a revenit partiaț mobilitatea și poate să mai facă chestii cu mâna dreapta, înainte nu putea.Ne ducem cu rândul la ea când mai e ceva de făcut sau de mers la un specialist ne ducem împreună și încercăm să facem tot posibilul ca să-i fie cât mai bine”, a declarat Catinca Roman la Antena Stars, scrie Cancan.

Înainte de a-și duce mama la doctor, Oana Roman le-a dat de veste și fanilor ei.  ”Gata, merg iar cu mama la doctor, la încă un consult, o aștept pe Catinca să vină și ea. Ea este bine, monitorizată și supravegheată permanant. Dar vom merge la încă un consult din seria multelor consultații pe care le-am făcut în ultima vreme. Sper, ca într-un final, tot tratamentul să fie la zi, pentru că i-au schimbat foarte mult din tratament. Vom vedea ce o fi”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Mioara Roman, internată de mai multe ori

De mai mulți ani, Mioara Roman (81 ani) se confruntă cu probleme de sănătate și a fost internată de mai multe ori. Mioara Roman suferă și de Alzhaimer, iar pentru a primi îngrijiri mai bune, fiicele sale au decis să o ducă într-un centru special de bătrâni. Acolo o vizitează frecvent și se interesează de starea ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: