Redactia.ro
Home » Monden » Care sunt cele mai mari temeri ale lui Dani Oțil în ceea ce privește viața de părinte. Prezentatorul Tv s-a destăinuit în direct: „Nu înțeleg nici…”

Care sunt cele mai mari temeri ale lui Dani Oțil în ceea ce privește viața de părinte. Prezentatorul Tv s-a destăinuit în direct: „Nu înțeleg nici…”

GALERIE FOTO (2) Care sunt cele mai mari temeri ale lui Dani Oțil în ceea ce privește viața de părinte

Care sunt cele mai mari temeri ale lui Dani Oțil în ceea ce privește viața de părinte. În urmă cu câteva zile, Dani Oțil anunța că iubita sa, Gabriela Prisăcariu este însărcinată în 16 săptămâni. Astfel, peste câteva luni, cei doi îndrăgostiți vor deveni pentru prima oară părinți. Cu toate astea, prezentatorul tv se confruntă cu câteva temeri în legătură cu viața de părinte.

Care sunt cele mai mari temeri ale lui Dani Oțil în ceea ce privește viața de părinte. Prezentatorul Tv s-a destăinuit în direct: „Nu înțeleg nici…”

Care sunt cele mai mari temeri ale lui Dani Oțil în ceea ce privește viața de părinte. Prezentatorul tv de la Antena 1 este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni părinte. Logodnica sa, Gabriela Prisăcariu este însărcinată în patru luni, iar în urma calculelor făcute de noi, fostul model ar aduce pe lume primul său copil în luna septembrie. Ei bine, până atunci, atât Dani, cât și Gabriela au timp să se pregătească pentru venirea pe lume a primului lor copil. Însă, Dani Oțil a declarat în emisiunea pe care o prezintă care sunt cele mai mari temeri în ceea ce privește viața de părinte. În ediția de marți a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, moderatorul tv a vorbit despre momentul părintești cu Ruxandra Luca, mai exact despre cum alăptează femeile.

Dani nu s-a putut abține și a făcut o declarație referitoare la viața de părinte. Acesta a spus că nu crede că se va descurca niciodată cu pompa de sân, dar nici nu pompa de muc. ”Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân si pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, stiu sigur ca mama nu a avut, nici pompa de muc, Răzvan mi-a zis de ea”, a explicat Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt împreună de doi ani de zile, iar vestea că vor deveni părinți a venit pe nepusă masă. „Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil. Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre. Pentru toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul. Ca să vadă şi bebeluşii insule. Pentru toţi.. Hai, că am glumit, nu pentru voi. Ci pentru noi… o să avem un copil„, a scris Dani Oţil pe contul său de Instagram.

Cum au reacționat părinții lui Dani Oțil după ce au aflat că vor deveni bunici

Dani Oțil a împlinit pe 24 august, vârsta 40 de ani, în timp ce Gabriela, 29 ani, în luna noiembrie. După ce au anunțat că vor deveni părinți, fostul model a oferit mai multe detalii despre modul în care decurge sarcina.

De asemenea, blondina a povestit și cum au reacționat părinții celor doi când au aflat că vor avea un nepoțel, sau o nepoțică. „Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate.(…) Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisacriu insarcinata
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: