Redactia.ro
Home » Monden » Logodnica lui Dani Oțil le-a spus fanilor ce pofte are. Gabriela Prisăcariu s-a îngrășat 2 kilograme

Logodnica lui Dani Oțil le-a spus fanilor ce pofte are. Gabriela Prisăcariu s-a îngrășat 2 kilograme

GALERIE FOTO (6)

Logodnica lui Dani Oțil le-a spus fanilor ce pofte are. Iubita prezentatorului de la Antena 1 la făcut cel mai fericit bărbat. Gabriela Prisăcariu este însărcinată în 16 săptămâni, iar peste câteva luni, cei doi vor deveni părinți pentru prima oară. Viitoarea mămică le-a spus fanilor săi ce pofte are și ce mănâncă în fiecare zi.

Logodnica lui Dani Oțil le-a spus fanilor ce pofte are. Gabriela Prisăcariu s-a îngrășat 2 kilograme

Logodnica lui Dani Oțil le-a spus fanilor ce pofte are. Dani Oțil se poate considera un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Prezentatorul tv formează un cuplu cu modelul Gabriela Prisăcariu, iar peste câteva luni, cei doi vor deveni părinți pentru prima oară. Vedeta tv a anunțat în urmă cu câteva zile că va deveni tătic, logodnica lui fiind însărciantă în 16 săptămâni. Așadar, poftele de graviduță sunt la ordinea zilei, iar burtica crește ușor-ușor. Gabriela a declarat că ar mânca încontinuu și este extrem de pofticioasă. Aceasta a povestit că astăzi a avut poftă de salată de roșii, castraveți și ceapă, iar în dreptul prânzului aceasta a scris și un mesaj amuzant. ”Bine că nu îmi cere caviar…”, a scris Gabriela.

Gabriela Prisacariu este pofte

Dani Oțil a cerut-o de soție pe Gabriela la începutul anului trecut, pe când se aflau în vacanță. Moderatorul tv i-a dat iubitei sale inelul mult așteptat. Din păcate, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi au fost nevoiți să amâne nunta. ”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, mărturisea Gabriela Prisăcariu.

Gabrilea nu are voie să facă sport

Fostul model al lui Cătălin Botezatu a mai spus că medicii nu îi dau voie să facă sport în perioada sarcinii, dar din cauza acestui lucru, vedeta a și pus câteva kilograme. „Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc, asta mă omoară. Trebuie să stau linișită, dar asta e, o să-mi revin după. Am pus 2 kilograme, nu știu dacă este mult sau puțin și nici nu mă interesează.Îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță, foarte multă mâncare gătită. Nu-mi trebuie dulce deloc, ceea ce este foarte bine. Sport nu pot să fac, singurul lucru pe care îl mai pot face este masajul anticelulitic”, a spus iubita lui Dani.

După ce a anunțat public că este însărcinată, Gabriela a vrut să le dea peste nas celor care au întrebat-o de-a lungul timpului când are de gând să facă copii. „Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea ‘bă, voi când faceți un copil?’ De ce vă băgați cu bocancii în viețile omaenilor, poate unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să faceți astfel de mesaje, este foarte urât. Am tereminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă mesajele când vă căsătoriți și când faceți un al doilea copil, de-abia aștept”, a mai spus blondina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: