Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Harra, o nouă previziune despre România. „O să se încheie încet-încet…”

Carmen Harra, o nouă previziune despre România. „O să se încheie încet-încet…”

Carmen Harra a avut noi previziuni cutremurătoare despre soarta României. Vedeta declară că situația cumplită prin care româniiau trecut din cauza pandemiei se va încheia. Carmen Harra este de părere că schimbările care vor urma în țara noastră vor fi benefice poporului român.

Carmen Harra a făcut o nouă previziune despre România și susține că vor exita schimbări majore la nivelul țării o dată ce pandemia de coronavirus va lua sfârșit. Schimbările vor fi benefice românilor, iar toată această situație crâncenă prin care au trecut se va încheia curând.

O să se încheie încet-încet cu această pandemie. Cel puțin în America se estimează în următoarele două luni să ajungem la o imunitate generală. Sunt state în care nu există mască, în Florida nu simțim deloc pandemia. De luni de zile nu ne afectează nimic așa că suntem foarte bine aici. Să sperăm că situația asta se instalează și în România dar peste 2-3 luni va fi mult mai bine și în Europa. Per total, acolo, părerea mea, este că se exagerează mai mult decât este nevoie. Sunt îngrijorată și dacă îmi doresc ceva, sunt îngrijorată de starea generală, de starea colectivă a oamenilor, de stările de depresie, de faptul că oamenii își pierd speranța, își pierd încrederea și sunt demoralizați.„, a declarat Carmen Harra pentru o publicație.

Carmen Harra susține că schimbările care vor avea loc în România vor fi la nivel de economie, guvernare, satrea generală a poporului și că românii vor avea parte de lucruri bune în viața lor o dată cu ele. Vedeta a mai spus că este de părere că mulți români plecați peste hotare se vor întoarce acasă.

Dorința mea este să trecem toți peste această încercare și să ieșim la lumină cu bine. Acestea sunt previziunile mele! Sper însă că o să înțelegem că mai vine și ceva semnificativ în România, niște schimbări majore care vor perturba la nivel de economie, guvern, starea generală dar la final va fi spre binele românilor, foarte mulți români se întorc înapoi acasă, România încet-încet se regăsește pe ea și va exista o manifestare puternică în viitorul imediat apropiat că să readucă România în perimetrul internațional. Eu zic că lucrurile se întâmplă pentru binele general, așa că aștept să se lămurească totul și să ajung și eu în România. Îmi lipsesc foarte mult prietenii de acolo, îmi lipsesc emisiunile, îmi lipsește, sigur, locuința mea și lucrurile minunate pe care le fac de câte ori vin acolo. Să sperăm că undeva anul acesta, voi ajunge și acasă. Răbdarea e un lucru Dumnezeiesc, așa că mai aștept momentul potrivit! Eu sunt pozitivă în schimbările care vin și convinsă că au rostul lor. Sunt, pe undeva, chiar entuziasmată de transformările care urmează, încep să le văd în profunzimea lor.„, a adăugat Carmen Harra.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: