Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Harra, previziune sumbră pentru anul 2021. Ce ne așteaptă

Carmen Harra, previziune sumbră pentru anul 2021. Ce ne așteaptă

Carmen Harra

Celebra prezicătoare, Carmen Harra, a făcut dezvăluiri despre cum va arăta anul 2021. Carmen Harra și-a pus pe gânduri fanii de pe Instagram.

Carmen Harra, previziune sumbră pentru 2021

Carmen Harra a făcut dezvăluiri despre cum va arăta noul an 2021. Potrivit spuselor celebrei prezicătoare, 2021 va fi o perioadă marcată de potențial. De altfel, Carmen Harra a precizat fanilor de pe Instagram că lumea în care ne aflăm ”este reflecția minții noastre”, informează Spynews.

Carmen Harra a mărturisit că este foarte important modul nostru de gândire și nu trebuie să ne lăsăm dominați de emoțiile negative.

”Lumea în care trăim este reflecția minții noastre. Tot ce proectăm în univers devine realitatea noastră fizică. Este foarte important să știm că tot ceea ce ni se întâmplă, ni se întâmplă din cauza legilor universale ale karmei, legilor universale ale atracției, ale manifestării. Noi manifestăm lumea în care trăim! Este foarte important cum gândim, este foarte important ce punem în univers și să nu lăsăm niciodată emoțiile negative, gândurile de rău care ne copleșesc, suferințele de orice natură, să ne transforme viața într-un coșmar”, a spus Carmen Harra pe rețelele de socializare.

De altfel, Carmen Harra a făcut referire și la pandemia de coronavirus. Potrivit prezicătoarei, pandemia de nedermină să ne regândim la cine suntem. Totodată, Carmen Harra i-a îndemnat pe oameni să fie mulțumiți de cine sunt și să se trezească dimineața, gândindu-se cine sunt.

”Iată că suntem încercați prin această pandemie să regândim, să regândim cine suntem și cum trebuie să acționăm în lumea în care trăim, pentru că, din nou, lumea în care trăim, noi o proiectăm! Este rezultatul gândurilor noastre. Nu vine din afară, totul vine din interior. Vă rog, în fiecare zi când vă treziți dimineață, gândiți-vă la lucrurile bune pentru care trebuie să fiți recunoscători, pentru care trebuie să mulțumiți divinității! Mulțumirea de sine și mulțumirea în general este un factor de binecuvântare”, a mai declarat celebra prezicătoare, pe Instagra,

Carmen Harra e explicat și că 2020 este anul patru, o cifră feminină. Iar legat de 2021, acesta va fi un an cu potențial.

”2020 este un an care dublează cifra 2 și ca număr este an 4. Este o cifră feminină și cu toții vrem să scăpăm de acest an, care este un an greu și vrem să scăpăm de anul acesta. Anul 2021 este un an cu extrem de mare potențial”, a spus Carmen Harra într-un live.

Carmen mai spune ca in urmatorii ani, omenirea va fi pusa la incercare si va trebui sa treaca prin unele experiente catastrofale. Carmen Harra a mentionat ca totul se intampla din cauza karmei.

”Pana in anul 2033 omenirea traverseaza un pod in mod simbolic. Si daca nu il traversam cu intelepciune, podul asta simbolic se poate rupe si atunci va fi o experienta catastrofala pentru omenire. Sa speram ca omenirea devine mai inteleapta si reuseste sa inteleaga ca tot ce ni se intampla acuma este, de fapt, o lectie karmica! Karma este consecinta experientelor noastre de-a lungul timpurilor, de-a lungul a sute de ani de existenta si in plus se termina o era in evolutia omenirii si incepe o alta era.

Era care vine in viitor din 2033, in viitorul omenirii va fi o lume mai buna, o lume mai frumoasa, mai curata, mai reala, mai justa, eliminand niste structuri gresite si eliminand dominatia asta materiala care ne-a facut sa ne uram intre noi si sa ne batem intre noi, conceptele religioase din care tot asa ne bateam pentru diferiti Dumnezei si aceste sunt cele care sufera mutatii incredibile.”, a mai spus celebra prezicatoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: