Redactia.ro
Home » Știri » Previziuni sumbre pentru anul 2021! Cine face acest anunț șocant

Previziuni sumbre pentru anul 2021! Cine face acest anunț șocant

Previziuni sumbre pentru anul 2021!

Previziuni sumbre pentru anul 2021! Criza provocată de pandemia de coronavirus a ucis peste 1,5 milioane de oameni din întreaga lume, iar decesele vor continua și în perioada următoare. Președintele World Food Programme, David Beasley, a anunțat că anul 2021 va fi catastrofal. Conform acestuia, aproximativ 270 milioane de oameni „se îndreaptă spre înfometare”.

Previziuni sumbre pentru anul 2021! Cine face acest anunț șocant

Criza provocată de pandemia de coronavirus a umbrit întreaga lume și a ucis peste 1,5 milioane de oameni. Cu toate astea, această situație nu se va opri în perioada următoare și se vor înregistra în continuare decese. De parcă nu era de ajuns, cel care conduce World Food Programme, David
Beasley a anunțat că anul 2021 va fi unul catastrofal. Conform acestuia, mulți oameni vor muri de foame, pentru că nu vor mai exista suficienți bani. „Anul 2021 va fi cu adevărat unul catastrofal, dacă ne bazăm pe ceea ce vedem în acest moment. S-au cheltuit 19 trilioane de dolari în timpul pandemiei, iar acești bani nu vor mai fi disponisibili pentru 2021. Iar ceea ce ne așteaptă pentru anul viitor este cea mai mare criză umanitară de la începuturile ONU”, a declarat David Beasley în cadrul unei întâlniri ONU de vineri, potrivit RT.com.

De asemenea, Beasley a declarat că există o singură șansă care ar putea salva zeci de milioane de oameni din calea foametei, iar această este finalizarea războaielor care au loc în această perioadă pe tot globul lumii. Conform acestuia, banii cheltuiți pe armamente, ar putea fi oferiți în alte părți, pentru a evita intrarea într-un adevărat colaps. Pe de altă parte, acesta susține că nu se vor mai cheltui bani dacă vaccinul împotriva coronavirusului se va dovedi un succes.„Trebuie să punem capăt acestor războaie. Este foarte important să reușim asta, pentru a asigura o sustenabilitate pentru obiectivele pe care ni le propunem. Trebuie să înțelegem că toate aceste conflicte, criza sanitară și cea a alimentelor sunt ca un iceberg apărut în fața Titanicului. Dacă vom avea o gândire strategică, vom putea să trecem cu bine de acest iceberg. Cred că anul 2021 este unul în care trebuie să ne concentrăm pe lucruri foarte importante. Descoperirea vaccinului pentru coronavirus și refacerea economiilor”, a mai adăugat David Beasley.

David Beasley a mai spus și în urmă cu câteva luni că măsurile de restricție ar putea fi total neispirate, iar UNICEF a făcut un anunț înfiorător, și anume că 1,2 milioane de copii sub vârste de 5 ani sunt predispuși să moară din cauza efectelor provocate de restricții.

Anul 2021 va fi unul plin de emoție

Totodată, numerologul Mihai Voropchievici a spus că 2021 nu va fi un an ușor, venind cu aventură, schimbare și emoție. Acesta susține că toate persoanele trebuie să se regrupeze în jurul familiei încă din luna ianuarie, iar mai departe să aibă grijă la luna februarie. „Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest…Pe 31 decembrie am primit un telefon cu număr ascuns. Am primit o mulțime de felicitări la adresa mamei că nu a nins atunci când am prognozat eu. Era un pretext, apoi a trecut la amenințări. Zicea că vine să-mi spargă capul cu un ciocan…”, a mai spus Mihai Voropchievici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: