Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Bordea este hotărât să facă schimbări radicale în urma divorțului de Livia. Cum plănuiește să o „șteargă” pe fosta soție

Cătălin Bordea este hotărât să facă schimbări radicale în urma divorțului de Livia. Cum plănuiește să o „șteargă” pe fosta soție

GALERIE FOTO (6)

După un divorț dureros și o perioadă de vindecare, Cătălin Bordea, iubitul jurat de la iUmor, își face apariția pe scena vieții sale personale și profesionale cu o determinare nouă. Recent, actorul a luat măsuri radicale pentru a-și șterge din memorie trecutul cu fosta sa soție, Livia Eftimie.

Cătălin Bordea a fost devastat de vestea conform căreia Livia își dorește să divorțeze, pe motiv că nu se mai regăsește. Întâmplarea a fost cu atât mai dureroasă cu cât juratul a descoperit la scurt timp că, de fapt, motivul divorțului este chiar unul dintre cei mai buni prieteni de-ai săi, Spike.

Cătălin Bordea renunță la trecut și se focusează pe viitor

Într-un interviu oferit exclusiv pentru cancan.ro, Bordea a dezvăluit că atât fosta sa soție, cât și fostul său bun prieten, Spike, acum cuplat cu aceasta, se află pe „blacklist-ul” său personal. După o căsnicie de 11 ani, în care a iubit-o profund pe Livia Eftimie, Bordea a trebuit să facă față unei dezamăgiri profunde atunci când a fost surprinsă în compania lui Spike, prietenul său de încredere. Cu toate acestea, Bordea a luat măsuri pentru a-și reveni și a-și continua viața într-o manieră pozitivă și constructivă.

Comediantul a impus o limită strictă asupra oricărei discuții despre cei doi „amorezi” în prezența sa. Prietenii săi nu mai au voie să le pronunțe numele, iar Bordea a mărturisit că a interzis orice remarcă despre ei atunci când este prezent. Cu umorul său caracteristic, Bordea a menționat că lista sa de interdicții include și alte subiecte, cum ar fi Dragnea și dietele, pe care le consideră cam același lucru.

„Am interzis orice remarcă despre ei când sunt și eu de față. (…) e ei, de Dragnea și despre diete nu mai vreau să aud ceva. Pentru că sunt cam același lucru.”, a declarat comediantul pentru sursa citată anterior.

Focusul mare pe carieră și reușită profesională

Pe plan profesional, lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru Bordea. După un turneu internațional de succes și două spectacole sold-out la Sala Palatului, acesta devine primul comediant cu un special cumpărat de Netflix. Spectacolul său, „Bordea. Teoria conspirației”, promite să fie un succes internațional. Despre viața personală, Bordea a mărturisit că este concentrat pe muncă și că „totul e calm și frumos”, bucurându-se de oameni minunați, sesiuni de shopping și plimbări.

„Sunt singur. Nu am pe nimeni. Munca mă ține la distanță. Profesional, lucrurile merg foarte bine. Totul e calm și frumos. Oameni mișto, shopping și plimbare.”, a mai menționat Cătălin Bordea în cadrul aceluiași interviu.

Cătălin Bordea demonstrează că este capabil să treacă peste orice obstacol și să își continue drumul cu încredere și determinare. Prin luarea unor măsuri radicale pentru a-și șterge din memorie trecutul și concentrându-se pe succesul său profesional, Bordea reușește să se reinventeze și să arate lumii că este mai puternic ca niciodată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: