Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Scărlătescu, prima declarație despre relația cu Doina Teodoru. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă

Cătălin Scărlătescu, prima declarație despre relația cu Doina Teodoru. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă

GALERIE FOTO (4) Cătălin Scărlătescu, prima declarație despre relația cu Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu, prima declarație despre relația cu Doina Teodoru. Juratul emisiunii Chefi la cuțite nu mai este burlac. Cătălin Scărlătescu și-a găsit dragostea în brațele Doinei Teodoru, comedianta de la iUmor. Bucătarul chef și tânăra de 32 de ani formează cel mai nou cuplu.

Cătălin Scărlătescu, prima declarație despre relația cu Doina Teodoru. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă

Cătălin Scărlătescu, prima declarație despre relația cu Doina Teodoru. Bucătarul chef și-a găsit liniștea în brațele câștigătoarei iUmor, Doina Teodoru. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, dar pe care vor să o țină departe de ochii lumii. Cătălin Scărlătescu a plecat într-o vacanță alături de iubita sa. Juratul de la Chefi la cuțite și Doina Teodoru formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi îndrăgostiți s-au pozat împreună la începutul lunii decembrie, dar imaginea ce părea a fi una simolă a stârnit multă curiozitate, după ce mâna câștigătoarei de la iUmor a apărut în poză.

Ulterior, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relația pe care o are cu Doina. Cheful a declarat că trăiește o poveste de dragoste frumoasă și specială. „Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a declarat Scărlătescu pentru Cancan.ro.

Deși multe domnișoare au vrut să-i intre în grație, puține au fost cele alături de care Scărlătescu s-a afișat. Doina Teodoru a câștigat sezonul 3 iUmor și pare că i-a cucerit inima bucătarului. Tânăra s-a făcut remarcată în lumea divertismentului și în mediul online datorită interpretărilor sale de excepție. Aceasta s-a transformat în Dana Budeanu, celebra creatoare de modă, în Ecaterina Teodoroiu și Regina Maria pe scena iUmor.

Chef Scărlătescu a fost mereu discret cu viața sa personală, în ciuda notorietății sale. Acesta a spus în nenumărate rânduri că nu îi place să își afișeze viața personală la televizor. În vârstă de 49 de ani, Scărlătescu a mărturisit că trăiește o poveste de dragoste. „Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc. De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă. Nu e de foarte mult timp, hai să nu intrăm în cifre. La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.

Cine este Doina Teodoru

Doina Teodoru a fost plăcută de Mihai Bendeac încă de prima dată. Aceasta a lansat o adevărată polemică în 2017 când a câștigat iUmor. Mulți internauți au fost de părere că Doina ar fi câștigat sezonul 3 pentru că ar fi apărut în serialele „Băieți de oraș” și „În puii mei”.

În cazul în care faci parte dintre persoanele care îşi închipuie că, după o carieră de 15 ani, aş fi în stare să trag nişte sfori pentru a măslui câştigătorul unui concurs televizat, te anunţ că te bag în p**a mă-tii şi te somez să închizi televizorul sau să muţi pe Pro TV ori Kanal D ori de câte ori mă vezi.Sigur că nu va merge nimeni să depună plângere fiindcă a arunca cu rahat nu necesită a fi sigur că e ca tine. Arunci cu rahat din reflex şi pentru că ai frustrări din cauza faptului că eşti #prost”, scria Mihai Bendeac pe Facebook în urmă cu 5 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: