Redactia.ro
Home » Monden » Câte mii de euro a spart Vlad Gherman pe costumul puratat la cununia civilă. A fost brodat pe comandă, special pentru actor

Câte mii de euro a spart Vlad Gherman pe costumul puratat la cununia civilă. A fost brodat pe comandă, special pentru actor

GALERIE FOTO (6)

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au devenit ieri oficial familia Gherman. Cei doi proaspăt căsătoriți s-au bucurat ieri de cununia lor civilă alături de familie și cei mai apropiați prieteni, nunta oficială urmând să aibă loc peste 2 luni.

După cum era și de așteptat, Vlad Gherman  și-a ales cu multă atenție costumul pentru propria-i cununie. Acesta a spart zeci de milioane pentru a fi îmbrăcat ca la carte în momentul în care a rostit „DA-ul” cel mare.

Costum făcut pe comandă, brodat cu inițialele lui

Ziua de ieri, 6 Aprilie 2024, a fost una extrem de importantă pentru Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cei doi și-au legat destinele, devenind oficial noua familie Gherman. La eveniment au participat familia și prietenii cei mai apropiați. După cum ne-au tot arătat chiar ei în social media, o petrecere mare se pregătește pentru nunta oficială. O petrecere mare urmează să aibă loc chiar într-o seră. Acolo vor participa sute de oameni, care le vor fi alături celor doi miri.

Printre fotografiile postate pe pagina sa oficială de Instagram, actorul de pe Antena 1 le-a arătat fanilor broderia manșetei cămășii purtate la starea civilă. Inițialele numelui său, „V.G.”, apar pe manșetă într-o culoare de un verde salvie, la fel ca butonul și ca restul costumului său. Prin această postare le-a făcut reclamă celor ce l-au ajutat în alegerea costumului. Nume precum Răzvan Simion sau chiar Ilie Năstase au apărut în costumele celor de la Consiglieri.

„Într-adevăr a fost făcut pe comandă la Consiglieri, Claudiu este cel care mă ajută să fac și costumele de nuntă. Inițial nu mă gândeam neapărat că aș vrea costum la cununie, dar Oana își dorea să își comande rochia pe care a și avut-o de altfel și atunci m-am gândit să vorbesc cu Claudiu să mă ajute cu costumul și pe mine. Și i-a plăcut imediat, i-am arătat poză cu rochia ei, ne-am gândit ce să port și am ajuns la culoarea aceea.

Tuturor le-a plăcut costumul și ce m-a impresionat pe mine, eu nici nu prea port costume în general, dar știind prieteni care poartă și care mereu se plâng de chestia asta că fac cute, la mine nu a fost nicio problemă. La mine ziceai că e călcat și după ce am plecat spre casă. A fost o alegere inspirată.”, a declarat Vlad Gherman despre costumul său într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Playtech.

Prețurile ajung chiar și la 7.000 RON

Un costum ce pare ca oricare altul, dar pe o nuanță de verde ce a atras toate privirile. Așa ar putea fi descris costumul purtat de Vlad Gherman. Puțini sunt însă cei ce știu și câți bani a dat vedeta pe acest costum. Aruncând un ochi pe pagina oficială a celor de la Consiglieri, pe lângă poze reprezentative cu alte vedete purtând costumele lor, precum cei menționați anterior, putem regăsi și prețuri. Nu oricine și-ar permite să dea o asemenea sumă pentru un costum.

Prețurile pentru costume de zi, elegante, pornesc de la 3000 RON, dar pentru unele pe culori mai speciale și din materiale mai calitative, precum cel purtat de actor, ajung chiar și la puțin peste 7000 RON. Vlad Gherman nu a oferit până în acest moment nicio sumă exactă cu privire la banii dați pe hainele sale, dar este clar că nici nu s-a uitat la bani. Fanii sunt curioși de costumul pe care îl va alege pentru nunta cea mare.

„Lumee, lumeeee, we did it!! 🥰
Astia suntem noi, in cea mai buna varianta a noastra: Gherman la patrat!❤
Incepe o etapa noua! 😍

Iti multumim @denis.raul.oros pentru momentele astea surprinse de tine🥹

@consiglierimen @florariairis @ginissimashoes @honey.concept” – este mesajul transmis de Vlad Gherman pe pagina sa oficială de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: