Redactia.ro
Home » Sport » Câți bani a făcut dintr-un foc Floyd Mayweather!

Câți bani a făcut dintr-un foc Floyd Mayweather!

Floyd Mayweather revine, box

Porecla pe care a primit-o de mult, Money și-o merită din plin. Floyd Mayweather știe cum să facă bani. A pariat 6.500 de dolari pe un pugilist și și-a dublat suma.

Floyd Mayweather a mers pe mâna unui pugilist tânăr, care pare a fi revelația boxului american. Fostul campion a pariat pe Teofimo Lopez suma de 6.500 de dolari, în meciul împotriva lui Vasyl Lomachenko, cota fiind de 3,1. Ucraineanul era clar favorit fiind în acest moment cel mai tehnic boxer din lume. Pe Floyd Mayweather nu l-au interesat statisticile și a pariat fără să ezite. Și surpriza s-a produs. A făcut un profit de 13.650 de dolari! Lopez a câștigat la puncte meciul cu Vasyl Lomachenko, lăsându-l pe ucrainean fără centurile WBO și WBA. Tânărul american mai este și campion IBF la categoria ușoară. Lopez este neînvins la profesioniști, cu 16 victorii, dintre care 12 obținute înainte de limită.
Nu este pentru prima dată când Mayweather face bani buni din pariuri. În trecut a câștigat și 100.000 de dolari pe un singur meci. Oricum averea fostului pugilist era în urmă cu ceva vreme cotată la peste un miliard de dolari.

Nume grele din box l-au felicitat

După victoria lui Lopez, Manny Pacquiao și Mike Tyson au scris despre pugilistul american.

„Felicitări, Teofimo Lopez, pentru o performanță care a fost, în mod incontestabil, grozavă”, a scris Manny Pacquiao pe Twitter.

„Brooklyn-ul și-a făcut cu siguranță simțită prezența în această seară. Lopez este, acum, omul de bătut. Încă un campion din Brooklyn!”, a fost și mesajul lui „Iron Mike”.

Mike Tyson se pregătește și el să intre în ring. Va lupta pe 28 noiembrie cu Roy Jones Junior. Tyson a urcat ultima dată în ring în 2005. Atunci a pierdut în fața lui Kevin McBride, apoi a decis să se retragă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: