Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani de buzunar le dă Anamaria Prodan fiicelor sale! Alții nici nu visează la aceste sume

Câți bani de buzunar le dă Anamaria Prodan fiicelor sale! Alții nici nu visează la aceste sume

GALERIE FOTO (3) Câți bani de buzunar le dă Anamaria Prodan fiicelor sale! Alții nici nu visează la aceste sume

Câți bani de buzunar le dă Anamaria Prodan fiicelor sale în fiecare lună! Cele două tinere primesc lunar mai mult decât ar putea să viseze unii angajați. 

Câți bani de buzunar le dă Anamaria Prodan fiicelor sale

Anamaria Prodan este o femeie care se pricepe la toate! Are o carieră de succes într-o lume dominată de bărbați, dar este și o mamă de nota zece, având patru copii pe care îi îngrijește. Aceasta a vrut întotdeauna să le ofere absolut tot ce e nevoie copiilor ei pentru a-i ajuta să se dezvolte, însă totul a fost oferit cu cap.

Câți bani de buzunar le dă Anamaria Prodan fiicelor sale! Impresara i-a învățat pe copiii ei că banii se câștigă greu și trebuie să fie conștienți de valoarea lor. De aceea, copiii Anamariei Prodan nu au fost prinși vreodată cheltuind banii părinților pe lucruri inutile sau pe pofte adolescentine.

Câți bani de buzunar le dă Anamaria Prodan fiicelor sale! Alții nici nu visează la aceste sume

Pentru că este o femeie sinceră și transparentă, Anamaria Prodan a răspuns recent la câteva întrebări despre fiicele ei, și mai ales la întrebarea cât primesc pe lună cele două tinere. Nimeni nu se gândea că va oferi un răspuns, însă aceasta a răspuns fără niciun fel de reținere.

Câți bani de buzunar le dă Anamaria Prodan fiicelor sale! Întrebată câți bani le oferă, lunar, fiicelor sale, Rebecca și Sarah, Anamaria Prodan a declarat că le dă celor două tinere sume cuprinse între 1.500 și 3.000 de euro. Iar dacă transformăm aceste sume în lei, rezultă că Sarah și Rebecca primesc de la Anamaria Prodan între 7.200 și 14.400 de lei pe lună, sume la care alții nici nu visează.

”Depinde. Între 1500 și 3000 de euro pe lună”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit cancan.ro.

Câți bani de buzunar le dă Anamaria Prodan fiicelor sale! Alții nici nu visează la aceste sume

Ce avere are familia Reghecampf

Anamaria Prodan este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, care a reușit să-și facă o carieră de succes, acumulând milioane de euro de-a lungul timpului. Împreună cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf, cei doi se clasează în primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se că aceștia ar putea să aibă milioane de euro în conturi.

Potrivit unor informații din presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.

Anamaria Prodan a petrecut sărbătorile de iarnă în Dubai alături de soțul ei, fiul cel mic, Bebe și Sarah. Conform obiceiului, excentrica impresară a și postat fotografii de la petrecerea dintre ani, de la localul în care a ales să fie împreună cu cei mai importanți oameni din viața ei până la ținutele spectaculoase.

Anamaria Prodan a primit un cadou scump de la Reghe. Este vorba despre o pereche de pantofi, semnată de un celebru designer din Marea Britanie, al cărei cost se ridică la o sumă destul de măricică, în condițiile în care vorbim despre model, ediție nouă, stiletto negri cu ținte aurii, undeva în jurul a 1500 de euro!

”Erau favoriții ei, și soțul, care o iubește ca pe ochii din cap, a ținut să îi cumpere și să îi ofere într-o zi atât de importantă pentru Ana”, au dezvăluit prietenii familiei Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: