Redactia.ro
Home » Sport » Câți bani primește lunar fiica lui Gică Popescu. Impresarul a spus adevărul!

Câți bani primește lunar fiica lui Gică Popescu. Impresarul a spus adevărul!

GALERIE FOTO (8) Câți bani primește lunar fiica lui Gică Popescu.

Câți bani primește lunar fiica lui Gică Popescu. Fostul fotbalist Gică Popescu se simte împlinit având o familie minunată și o carieră de succes. Ani la rând a bucurat românii cu prezența sa în echipa de fotbal românească, iar în prezent este un impresar de succes. Gică Popescu este căsătorit cu Luminița Popescu și au împreună doi copii superbi.

Câți bani primește lunar fiica lui Gică Popescu. Impresarul a spus adevărul!

Câți bani primește lunar fiica lui Gică Popescu. Fostul fotbalist Gică Popescu este căsătorit cu Luminița, având împreună doi copii absolut minunați, Maria și Nicolas. De-a lungul anilor, impresarul a fost extrem de discret cu informațiile referitoare la viața sa de familie. Acum, Maria, în vârstă de 20 de ani este studentă la o universitate din Barcelona, iar Nico, 17 ani, își dorește să aibă o carieră în sport, exact ca tatăl lui. În continuare vă vom spune câți bani primește lunar fiica lui Gică Popescu. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Gică Popescu a vorbit despre familia sa și despre cum și-a învățat copiii să nu fie educați. Potrivit acestuia, Maria și Nico au fost învățați că școala este pe primul loc, iar banii le-au fost înmânați cu măsură. „Eu nu am făcut niciodată comparație între copiii mei și copiii altora. Fiecare ne educăm copiii așa cum considerăm de cuviință. Nu fiecare trebuie să aibă aceleași așteptări de la copii”, spunea Gică Popescu.

De asemenea, fostul fotbalist a menționat câți bani le dă copiilor săi lunar, dar și ce salariu primește fiul său la echipa Viitorul și câți bani îi trimite fiicei sale, Maria. „Maria studiază la Barcelona are un buget lunar în care trebuie să se încadreze. Este vorba despre 1.000 de euro din care trebuie să mănânce, să se ducă la film, să se îmbrace, să se ducă la restaurant sau să călătorească dacă vrea. Și vă spun că pentru Barcelona este un buget mic. Noi îi plătim școala, locuința, iar tot ceea ce face ea în decursul unei luni trebuie să se încadreze în suma de 1.000 de euro”, a dezvăluit Gică Popescu.

Ce salariu primește fiul lui Gică Popescu

Nicolas Popescu este la liceu, dar este și fotbalist la echipa Viitorul, manageriat de Gheorghe Hagi. De asemenea, Nico, așa cum îi spun toți este și în echipa națională a juniorilor. Gică Popescu, președintele clubului unde activează fiul său a spus ce salariu primește fiul său. „Nico are un salariu la Viitorul de 600 de lei și are în momentul de față 7.000 de lei în cont, fără să ia un leu de la noi. Ăla seamănă cu maică-sa, e foarte zgârcit. Are mâncare, are unde să locuiască. Ce să facă cu banii? Dacă are nevoie, îi las. Cât are nevoie, 200, 300,500 de lei„, a spus Gică Popescu.

Gică Popescu este căsătorit cu Luminița, sora Marilenei, soția lui Gheorghe Hagi. Cei doi s-au căsătorit în 1999, iar finanțatorul Viitorului în 1995. Povestea de dragoste dintre cei doi a început la un grătar. „Am venit în vizită la sora ei, soția lui Gică Hagi, și el era într-o perioadă în care nu prea juca, nu-l băga, îl chemam la mine la grătar să se mai destindă. Soția lui era însărcinată cu primul copil, cu Kira, și îmi spune într-o zi: ‘Aș veni, dar este și cumnata mea la mine‘”, a povestit Gică Popescu. Astfel, Gică și Luminița s-au îndrăgostit, dar cererea în căsătorie nu a convins-o în totalitate pe Luminița. Ulterior, cei doi s-au căsătorit și au împreună doi copii, care se înțeleg foarte bine cu verisorii săi, Kira și Ianis Hagi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: