Redactia.ro
Home » Știri » Caz incredibil la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Bunica i-a adus nepotului de după gratii sarmale cu droguri

Caz incredibil la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Bunica i-a adus nepotului de după gratii sarmale cu droguri

Sarmale

Un caz incredibil a avut loc la penitenciarul Drobeta Turnu Severin, în anul 2014. O bătrână i-a adus nepotului ei aflat în închisoare sarmale cu…droguri. După șase ani, abia acum femeia răspunde în fața legii. Ea a fost condamnată definitiv la doi ani de închisoare. Problema este însă că bărâna este stabilită în Australia.

Sarmale cu …droguri pentru nepotul ei

O bătrână, pe numele său Elena Mladin, în vârstă de 82 de ani, a fost condamnată definitiv la doi ani de închisoare după ce în 2014 i-a adus nepotului său, închis la penitenciarul Drobeta Turnu Severin, sarmale cu…droguri. Însă, femeia încă nu a fost arestată, pentru că…este stabilită în Australia de câțiva ani, informează stirilekanald.ro

Nepotul Elenei Mladin a fost condamnat în trecut şi pentru trafic de droguri și era închis pentru conducere fără permis.

”A venit la noi în cameră o persoană, căruia îmi aduc aminte că îi spuneam Men. La câteva zile după ce a venit, m-a rugat să primesc un pachet cu alimente de la familia lui, întrucât el epuizase dreptul la pachet. Am fost de faţă când cadrele penitenciarului au început să controleze pachetul şi la un moment dat s-a închis geamul, nu s-a mai dat pachetul pe moment. Am observat că din caserola cu sarmale s-a scos de către cadrul penitenciarului un pliculeţ din folie învelit într-o sârmă. După o oră, Men a revenit în camera noastră şi i-am cerut justificări despre incident. Acesta m-a asigurat că el nu ştia nimic despre conţinutul pachetului şi mi-a zis că el crede că bunica, din proprie iniţiativa, i-ar fi pus respectivele droguri, pentru că aceasta cunoştea că el era consumator de droguri în Australia”, a declarat un deţinut, martor în dosar.

Elena Mladin, cea mai în vârstă persoană dată în urmărire, din România

 

Cea mai în vârstă persoană data în urmărire din România: Elena Mladin de 82 de ani,

 

Prinsă asupra sa cu drogurile, bătrâna a declarat că ştia că în caserola cu sarmale sunt ascunse droguri şi a declarat că le-a primit de la un tânăr pe care nu îl cunoaşte. Bătrâna a declarat că a hotărât să îi ducă drogurile nepotului aflat în penitenciar pentru că „îl ştia bolnav şi consideră că îi face un bine”, potrivit sursei citate.

Bătrâna avea droguri şi în gospodărie  Ancheta deschisă pe numele bătrânei avea să scoată la iveală că, imediat după flagrantul de la penitenciar, femeia l-a chemat pe un martor căruia i-a dat cheia de la locuinţa să şi „l-a rugat să deschidă uşa casei, iar din cuptorul sobei din bucătărie să ridice un pachet pentru a nu fi găsit de poliţie la o eventuală percheziţie”. Martorul a luat cheia, dar nu a respectat indicaţiile bătrânei.

În plus, ancheta a mai arătat că după ce a ajuns acasă, femeia a luat un sac de cannabis şi l-a aruncat peste gardul din spatele casei, rugându-l pe un alt tânăr să arunce „iarba” în răul Cerna. Tânărul nu s-a conformat, iar poliţiştii au găsit la percheziţii sacul cu cannabis în locul în care l-a aruncat bătrâna.  Bătrâna de 82 de ani a plecat în Australia în timpul anchetei. În urma procesului, judecat în prima instanţă la Tribunalul Mehedinti, bătrana a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru trafic de droguri. În apelul judecat la Curtea de Apel Craiova, Elenei Mladin (fosta Toma) i-a fost redusă pedeapsa la doi ani de închisoare cu executare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: