Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant! Declarată moartă de COVID19, o femei s-a întors acasă la 9 zile după înmormântare

Caz șocant! Declarată moartă de COVID19, o femei s-a întors acasă la 9 zile după înmormântare

Caz șocant! Declarată moartă de COVID19,

Caz șocant! O femeie a șocat întreaga lume, după ce s-a întors acasă, deși a fost declarată moartă și înmomântată. Rogelie Blanco, în vârstă de 85 de ani este în viață la azilul la Xove, unde locuia împreună cu soțul său. Familia acesteia a rămas înmărmurită!

Caz șocant! Declarată moartă de COVID19, o femei s-a întors acasă la 9 zile după înmormântare

Caz șocant! O femeie în vârstă de 85 de ani din nordul Spaniei a șocat întreaga lume. Familia Rogelieil Blanco a aflat că femeia a murit din cauza coronavirusului, iar a doua zi a avut loc înmormântarea, dar din cauza restricțiilor, rudele nu au putut participa la funeralii. Ei bine, urmează partea cea mai interesantă! La nouă zile de la înmormântare, Rogelia s-a întors la azilul în care locuia împreună cu soțul său, Ramon Blanco. Bărbatul a fost îndurerat de emoții, când a aflat că, de fapt, soția sa nu murise. „Nu pot să cred. Eram în doliu după moartea soției și încă o jeleam”, a spus bărbatul.

Rogelia Blanco și alți rezidenți ai azilului, au fost diagnosticați cu noul coronavirus și transferați la o altă casă de îngrijire, pe 29 decembrie, pentru tratament. „Printre persoanele transferate au fost două femei care au fost internate în aceeași cameră”, a comunicat fundația care administrează azilul. Astfel, pacienții de la Xove au fost transferați la un alt azil din Pereiro de Aguiar, la 223 km distanță. Ulterior, oamenii și-au dat seama ă au făcut o greșeală imensă, după ce au atribuit identitatea unei persoane care a murit din cauza coronavirusului, în mod eronat. „O eroare de identificare s-a produs în timpul procesului de transfer de la Xove la Pereiro de Aguiar, iar după decesul uneia din paciente, pe 13 ianuarie, identitatea a fost atribuită în mod greșit”, a declarat conducerea azilului. De asemenea, în comunicaul fundației, conducerea își cere scuze pentru confuzi regretabilă.

Un bărbat s-a întors acasă la 40 de zile după ce familia a crezut că l-a înmormântat

Un bărbat din comuna ieșeană Costuleni, a fost dat dispărut anul trecut, în luna octombrie, iar o lună mai târziu, autoritățile au găsit un cadavru, într-un râu din apropierea satului. Familia a identificat trupul bărbatului, dar după 40 de zile de la înmormântare, bărbatul s-a întors acasă, viu și nevătămat. Înmormântarea a avut loc pe 12 noiembrie, cu un cost material pe care familia l-a suportat cu greu, iar vineri, Gabriel Lunca s-a întors acasă. „Într-adevăr, ulterior acesta a venit acasă. Continuăm cercetările pentru a depista situația de fapt”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

La scurt timp, primarul comunei Costuleni, a delcarat că bărbatul a fost plecat la o stână aflată lângă comuna Țibănești, dar și că primăria a eliberat toate actele care atestă faptul că s-a constatat decesul. Acum, problema este, de fapt, cine este persoana pe care familia lui Gabriel Luncă a înmormântat-o. „Am cerut de la Poliție să văd și eu cum arată mortul și să știți că seamănă. El plecase la o stână, l-au dat dispărut, l-am găsit în Jijia Veche, canalul închis. Au spus că e al nostru și l-au înmormântat. Acum, familia a cheltuit o sumă mare de bani pentru înmormântare și înțeleg că este cam supărată pe el pentru că nu au venituri mari, nu își puteau permite cheltuielile alea. Acum, el nu e mort, problema este cine e mortul?”, a declarat primarul comunei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: