Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant! Un bărbat s-a folosit de petrecerea de ziua lui pentru a-și demasca soția infidelă

Caz șocant! Un bărbat s-a folosit de petrecerea de ziua lui pentru a-și demasca soția infidelă

Si-a demascat sotia

Clipe șocante au avut loc la petrecerea unui bărbat din Mexic. De ziua lui a organizat un eveniment fastuos unde și-a invitat toți prietenii. Însă, totul a luat o întorsătură neașteptată după ce acesta a ținut un discurs în care demonstra că soția sa însărcinată, îl înșală cu prietenul său cel mai bun.

Caz șocant! Un bărbat s-a folosit de petrecerea de ziua lui pentru a-și demasca soția infidelă

Un bărbat din Mexic și-a șocat întreaga familie și prietenii. Miguel și-a organizat o petrecere de ziua sa, unde și-a invitat familia și prietenii, pentru a-i fi alături în această zi importantă. Ei bine, evenimentul avea să devină parcă o scenă dintr-un film dramatic. Alături de el a fost și soția sa, însărcinată în câteva luni. Când a venit momentul să țină un discurs, Miguel i-a șocat pe toți cu declarațiile sale.

Bărbatul a început să prezinte probe prin care demonstra că soția sa îl înșală cu cel mai bun prieten al său, și mai grav, copilul care urmează să vină pe lume nu este al lui.”Aici am actul, stiti cu totii ca astept un baiat. Uitati aici dovada sarcinii, stiti ca voi f parinte, insa au uitat un mic detaliu. Dragostea mea, aici am dovada ca nu sunt 4 luni de sarcina, ci sase”, a dezvaluit barbatul.

Le-a spus tuturor că soția sa îl înșală cu prietenul său cel mai bun

Miguel le-a arătat invitaților săi imagini îngrozitoare cu soția sa în timp ce se întâlnea cu prietenul său, care, de asemenea, se afla și el la petrecere. Conform acestuia, cei doi erau într-o relație de mai bine de trei ani. Petrecerea s-a încheiat cu o adevărată lupta, după ce familia femeii a sărit la bătaie pe bărbatul cu care aceasta îl înșela pe soțul său, Miguel. Imaginile de la eveniment au devenit în scurt timp virale pe rețelele de socializare.

Husband provides proof that the child is not his during baby shower in front of everyone, including the man she cheated with from trashy

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: