Redactia.ro
Home » Știri » Cazul tinerei ucise și incendiată pe un câmp din Giurgiu. Ce a postat una dintre surorile suspecte pe Facebook

Cazul tinerei ucise și incendiată pe un câmp din Giurgiu. Ce a postat una dintre surorile suspecte pe Facebook

Cazul tinerei ucise și incendiată pe un câmp din Giurgiue pe Facebook

Suspecții în cazul Sabinei, tânăra ucis și incendiată într-o valiză pe un câmp din Giurgiu au fost prinși de poliție, fiind duși la audieri. Conform autorităților, este vorba despre un bărbat și două surori care locuiau împreună cu Sabina Mihaela. În cele din urmă, aceștia i-ar fi luat viața tinerei, într-un acces de furie. Recent s-a descoperit că una dintre surori postase un mesaj absolut șocant pe Facebook.

Cazul tinerei ucise și incendiată pe un câmp. Ce a postat una dintre surorile suspecte pe Facebook

Timp de 19 zile, anchetatorii au încercat să-i găsească pe cei care au ucis-o pe Mihaela, tânăra în vârstă de 32 de ani găsită moartă și incendiată într-o valiză aruncată pe un câmp din Giurgiu. În cele din urmă, oamenii legii au descoperit că suspecții au fost chiar persoanele cu care Mihaela locuia în casă. Cei patru locuiau într-un apartament din Ferentari, iar acolo s-ar fi petrecut oribila crimă. După ce și-au dat seama de faptă, Samira și Elena Constantin, împreună cu Alexandru Dinu au îndesat trupul femeii într-un geamantan, după care i-au dat foc pe un câmp din Giurgiu. Conform autorităților, Mihaela ar fi fost supusă la chinuri groaznice în ultimele luni de viață. Cele două surori nu au recunoscut că au ucis-o, dar au recunoscut că au încercat să scape de cadavru. În perioada în care anchetatorii încercau să-i găsească pe criminali, Samira a postat pe Facebook atât portretul Mihaelei, dar și mai multe mesaje religioase.

Rezultatul necropsiei în cazul Sabinei

Samira și Elena au declarat că Mihaela ar fi încercat să se sinucidă cu insecticid, dar legiștii au descoperit că nu acesta a fost motivul morții. Din rezultate necropsiei a rezultat că tânăra de 32 de ani a fost ucisă cu bestialitate, având multiple lovituri pe tot corpul. Procurorii au stabilit că Mihaela practica prostituția, dar nu există niciun indiciu de trafic de persoane și nici martori carre să facă declarații în acest sens. Însă sunt indicii cum că femeia ucisă era obligată să se prostitueze. „La acest moment, nu există nicio dovadă certă a faptului că victima ar fi ingerat voluntar o substanță toxică’‘, a spus un reprezentant al Serviciului de Medicină Legală.

Cei trei suspecți își vor petrece următoarele 30 de zile după gratii, în arest preventiv, dar au contestat această decizie. Aceștia au recunoscut parțial faptele de care sunt acuzați, dar le-au spus anchetatorilor mai multe minciuni, după ce s-au încurcat în declarații. Samira, Elena și Alexandru au recunoscut că au incendiat-o, dar nu și că au omorât-o. Cele două surori au încercat să arunce vina pe tânărul de 21 de ani, Alexandru Dinu, care se presupune că ar fi proxenet. Potrivit Antena 3, Sabina ar fi murit din cauza șocului traumatic și hemoragic, ceea ce înseamnă că a fost bătută până când și-a dat ultima suflare. Suspecții au fost prinși după ce anchetatorii au identificat mașina Samirei, respectiv mașina cu care trupul Sabinei a fost transportat în valiză și mai apoi incendiat. În urmă cu două săptămâni, un șofer de TIR a oprit după ce a văzut focul pe câmp. Ulterior, după ce a văzut că este un cadavru, acesta a sunat la 112.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: