Redactia.ro
Home » Știri » Ce a făcut Liviu Dragnea imediat după ce a aflat că Irina Tănase l-ar înșela! Noi dezvăluiri despre despărțirea la care nu se aștepta nimeni

Ce a făcut Liviu Dragnea imediat după ce a aflat că Irina Tănase l-ar înșela! Noi dezvăluiri despre despărțirea la care nu se aștepta nimeni

Nimeni nu se aștepta ca povestea de dragoste dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase să ia sfârșit așa brusc! Acum ies la iveală noi detalii nebănuite! Ce a făcut fostul șef PSD imediat ce a aflat că tânăra iubită s-ar fi iubit în secret cu un alt bărbat.

După zvonurile privind despărțrea de Irina Tănase, fostul lider PSD a făcut câteva declarații pe pagina sa de Facebook. La acel moment, a lăsat să se înțeleagă că i-a spus adio iubitei. Acum au ieșit la iveală noi detalii. Liviu Dragnea a făcut gestul imediat ce a aflat că Irina Tănase nu i-ar fi fost fidelă.

Ce a făcut Liviu Dragnea imediat după ce a aflat că Irina Tănase l-ar înșela! Noi dezvăluiri despre despărțire

Liviu Dragnea ar fi recurs la un gest cu totul neașteptat înainte de scandalul apărut în presă cu privire la infidelitatea Irinei Tănase, scrie Playtech.

Se pare că fostul lider PSD nu a avut atât de multă încredere în iubita lui, așa că a decis să ia legătura cu un detectiv particular, care să-I spună adevărul despre iubita sa.

Conform sursei citate, Liviu Dragnea ar fi știut despre presupusa idilă, căci a primit mai multe fotografii și conversații care o aveau ca protagonistă pe partenera lui.

Din disperarea de a-i demonstra iubitului ei că nu îl înșală, Irina Tănase l-ar fi pus pe presupusul amant să vorbească la telefon cu Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre despărțirea de Irina Tănase

În urma apariției în mediul online a mesajelor care o acuzau pe Irina Tănase de infidelitate, Liviu Dragnea a declarat că vrea să își țină viața privată departe de ochii presei. Fostul lider al social-democraților a spus că nu își va spăla niciodată rufele în public.

„Păi de ce trebuie să comentez eu? Poate să apară orice, am spus-o și aseară: eu când iau decizii, le iau asumat, le iau ca să fie mai bine, atât mie, cât și celorlalți implicați, și mă țin de ele. Eu nu îmi discut viața privată și nu îmi spăl rufele în public în modul ăsta.

Nu am făcut-o niciodată, credeți-mă. Și nu am mare respect, în general, pentru oamenii care fac așa ceva. Nu îmi stă în caracter. Orice ar mai apărea, reacția mea va fi tot asta: sunt un om cu educație, am respect pentru viața privată a oamenilor și nu o să mă vedeți pe mine vreodată punându-mi mâinile în șold și comentând relațiile nimănui.

Implicit, nici pe ale mele. Din punctul ăsta de vedere, poate să apară un serial întreg, eu nu intru în acest joc pentru că este sub demnitatea mea de bărbat, de om cu educație, de om politic.”, a declarat Liviu Dragnea, pentru Corect News.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: