Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce a pățit un bărbat după ce și-a parcat mașina în București! Ce a urmat este demn de filmele de comedie

Ce a pățit un bărbat după ce și-a parcat mașina în București! Ce a urmat este demn de filmele de comedie

GALERIE FOTO (2) Ce a pățit un bărbat după ce și-a parcat mașina în București! Ce a urmat este demn de filmele de comedie

Un bărbat din București a avut parte de un eveniment neașteptat atunci când a fost într-o vizită în sectorul 5. Întreaga întâmplare a fost povestită pe o rețea de socializare.

Ce a pățit un bărbat după ce și-a parcat mașina în București! Ce a urmat este demn de filmele de comedie

Un bărbat din București a mers în sectorul 5 al Capitalei pentru a-i duce străbunicii sale niste alimente. Cetățeanul a parcat mașina în apropierea blocului străbunicii sale, iar ce a urmat este demn de filmele de comedie.

În București este o problemă reală cu locurile de parcare, așa că atunci când apuci să parchezi, trebuie să fii cu mare băgare de seamă, căci lucrurile sunt imprevizibile. Un bărbat din București a experimentat pe pielea lui un lucru de-a dreptul comun în Capitală.

Bărbatul a parcat mașina în proximitatea blocului și a urcat pentru a lăsă lucrurile în casa străbunicii sale, însă atunci când a ieșit din bloc a constatat cu stupoare că doi indivizi îi blocaseră mașina și nu mai putea să iasă din parcarea respectivă.

Ce a pățit un bărbat după ce și-a parcat mașina în București! Ce a urmat este demn de filmele de comedie

Povestea bărbatului a ajuns pe grupul „Ai parcat că un bou București”

„Alaltăieri seară, după serviciu, am mers la bunica mea de 90 de ani (zona Rahova) să îi las niște cumpărături la ușă (mi-e frică să intru deoarece la birou s-a cam îmbolnăvit lumea, nu vreau să risc să fiu purtător asimptomatic, chiar și cu mască). Așadar am stat puțîn. În jur de 30 minute. Am vorbit un pic cu ea pe hol după ce i-am lăsat alimentele.

Când ies găsesc că 2 cetățeni cu un nivel de maturitate de școală generală mi-au blocat mașina cum se vede în poze. Când am ajuns în parcare, am lăsat mașina la aprox. 50 cm în spatele Daciei iar Ford-ul din spatele meu nu ajunsese încă. La ieșire din bloc găsesc atât Dacia cât și Ford-ul aproape lipite de Renault-ul meu. Cel mai probabil cel cu Dacia s-a vorbit cu cel cu Ford-ul să mă blocheze deoarece nu eram „de-acolo”, deși eu sunt mai „de-acolo” decât mulți din cei care locuiesc acum. Acolo am copilărit. Mă rog…Locurile respective nu sunt trasate, marcate în vreun fel. E pe regula „primul venit, primul servit”.

De cel cu Ford-ul nu am dat dar, văzându-mă că fac poze și dau telefoane (urma să anunț poliția), a ieșit soția cetățeanului cu Dacia (locuia la parter fix în fața mășinii mele), a scos mașina din viteză și am ajutat-o să o împingă :)) respectivul era în casă, bineînțeles. Tot doamna respectivă mi-a zis că nu știe de ce soțul ei m-a blocat, că dânsa l-ar fi întrebat dar că i-ar fi răspuns că nu e treaba ei

M-am gândit că e păcat să nu îi fac celebri. Locația e strada Pecineaga colț cu Calea Rahovei, Sector 5 (e un gang înconjurat de blocuri cu 4 etaje). (Că să fiu sincer, nu știu 100% dacă cel cu Ford-ul a făcut-o intenționat. Caz în care îmi cer scuze, poate așa parchează el că să lase loc… dar cel cu Dacia mai mult că sigur a făcut-o cu bună știință, trăgând mașina mai în spate abia după ce am urcat eu)”, a fost mesajul postat de bărbat, pe grupul de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: