Redactia.ro
Home » Monden » Ce a spus Mircea Badea la prima apariţie TV de la bătaia cu motociclistul Tedi Emi

Ce a spus Mircea Badea la prima apariţie TV de la bătaia cu motociclistul Tedi Emi

Ce a spus Mircea Badea la prima apariţie TV de la bătaia cu motociclistul Tedi Emi

Mircea Badea a ajuns în atenţia întregii ţări în acest weekend după ce a fost făcut KO în cinci secunde de motociclistul luptător Tedi Emi.

Cei doi au avut un meci demonstatrativ de kick boxing la un mall din Capitală, dar prezentatorul TV nu a putut rezista mai mult de câteva secunde în faţa adversarului său.

Mircea Badea a revenit pe micile ecrane duminică seara, la Sinteza zilei, unde a făcut o glumă despre bătaia ruşinoasă pe care a primit-o.

Discutând despre refuzul președintelui Klaus Iohannis de a numi propunerile premierului Viorica Dăncilă pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor, Mircea Badea a afirmat: „Eu m-am lovit la cap în weekend și poate nu mai înțeleg eu bine”.

Mircea Badea, ironizat după bătaia primită de la Tedi

La aproape cinci ani de când a avut primul meci demonstrativ cu Tedi (soldat tot cu o înfrângere), Mircea Badea a urcat din nou în ring cu acesta.

Doar câteva secunde a rezistat Badea în faţa luptătorului profesionist, fiind trimis rapid la podea. Realizatorul TV a stat întins câteva minute, resimţindu-se după loviturile primite.

Ironizat pe Internet de foarte multe persoane, Badea a avut primele reacţii pe pagina sa de Facebook.

Să spui despre ăsta că e motociclist, când vezi cu ce se ocupă și ce carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist de la Steaua este automobilist pentru că șofează un BMW.

Un lucru e sigur: nu sunt fricos.

N-am fost și nu voi fi niciodată. Altfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune, de la 21:00 la 24:00”, a scris Mircea Badea pe pagina lui de Facebook.

Să spui cum am fost leșinat minute bune este un fake news (știre falsă): nu te lasă doctorul să te ridici până nu ți se fac teste. N-am făcut deloc caz de meciul acesta înainte, n-o să fac nici după”, a mai spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: