Redactia.ro
Home » Știri » Ce angajați de la RDS&RCS pot ajunge și la 8.000 de lei pe lună

Ce angajați de la RDS&RCS pot ajunge și la 8.000 de lei pe lună

Ce angajați de la RDS&RCS pot ajunge și la 8.000 de lei

Compania de telecomunicații RDS&RCS a anunțat că face anagajări în următoarea perioadă în 45 de orașe din România.

Mulți dintre cei care vor să-și construiască o carieră în compania de telecomunicații își pun întrebări legate de pozițiile extrem de diverse și ce salariu primește un angajat RDS&RCS.

Ce salarii primesc angajații de la RDS&RCS?

În această perioadă sunt disponibile multe locuri de muncă la compania de telecomunicații RCS RDS. Firma s-a dezvoltat rapid pe piața din România, în prim plan achiziționându-se mai multe rețele de comunicații din țară.

Așadar, compania de telecomunicații face angajări în 45 de județe din România. Ei bine, persoanele care vor să înceapă o carieră în această companie trebuie să știe ce salarii au angajații DIGI.

Conform Undelucrăm.ro , un casier angajat la RCS RDS full-time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 3 ani, primește un salariu lunat net de 2.000 de lei.

Un operator helpdesk angajat în București, cu o experiență de aproximativ un an, câștigă lunat un salariu lunar net de 2.650 de lei.

De asemenea, un casier valutar angajat full time, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, primește un salariu lunat net de 1.800 de lei.

Ce angajați de la RDS&RCS pot ajunge și la 8.000 de lei pe lună

Astfel, un programator de producție angajat full, cu o experiență în domeniu de cinci ani, câștigă un salariu lunar net de 3.000 de lei.

De asemenea, un tehnician de fibră optică angajat full time, cu o experiență de 12 ani, poate câștiga un salariu net de 4.000 de lei plus un bonus pe lună de 300 lei.

Un operator call center angajat full time, cu o experiență de cinci ani în domeniu, câștigă un salariu lunat net de 2.200 de lei. Totodată, un supervizor cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga un salariu lunat net de 4.000 de lei, cu un comision de vânzări de 4.000 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei lunat și alte bonusuri de 1.200 de lei pe an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: