Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere are Clotilde Armand. Deține mai multe locuințe

Ce avere are Clotilde Armand. Deține mai multe locuințe

Avere Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, are o avere colosală, împreună cu soțul ei, Sergiu Moroianu. Cei doi dețin conturi bancare de mii de euro, mai multe locuințe și terenuri.

Ce avere are Clotilde Armand. Deține mai multe locuințe

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, nu stă rău deloc la capitolul financiar. Ea și soțul ei, conform unei declarații de avere făcută în 2019, dețin 12 terenuri în România, două case de locuit (242 de metri pătraţi şi 300 de metri pătraţi), două apartamente în Capitală, dar şi două autotorisme, informează știrilekanald.ro.

În ceea ce privește conturile bancare, Clotilde Armand deține aproape 250.000 de euro. Pe lângă acestea, are și depozite bancare cu peste 180.000 de euro şi aproape 100.000 de euro în fonduri de pensii private. Iar asta nu e tot, Clotilde are și titluri de stat la BCR în valoare de 75.000 de euro. Și din funcția de europarlamentar Clotilde Armand a avut de câștigat. A încasat ca indemnizație 68.000 de euro.

Clotilde Armand, biografie

Clotilde Armand este originară din Franța, dar este stabilită în România, din anul 1999. Asta pentru că s-a căsătorit cu Sergiu Moroianu, pe care l-a cunoscut în perioada studiilor, la Institutul de Tehnologie Massachusetts. La bază, Clotilde Armand este inginer și are 47 de ani. Este mamă a doi copii, după ce a pierdut doi dintre ei.

„ Cand s-a nascut Ondine, am inteles ca toti bebelusii mei vor semana intre ei. Numai prin felul in care ii infasam ca bebelusi ii vom recunoaste mai tarziu in poze. Cand am venit vara, am plecat la parintii mei sa o botezam pe Ondine.Eram toti fericiti, am mancat drajeurile traditionale, cum este obiceiul la botezuri in Franta. O saptamana mai tarziu, Ondine nu s-a mai trezit din somn.Se apropia de patru luni. Medicii au facut o autopsie completa si concluzia a fost ca a murit de sindromul mortii subite a sugarului. A fost primul nostru soc puternic din viata. Nici nu stiam ca se poate intampla acest lucru”, a marturisit Clotilde Armand in cartea sa, „Am ales Romania. Povestea mea”, 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: