Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere are Dan Negru? Prezentatorul deține mai multe blocuri și o vilă somptuoasă

Ce avere are Dan Negru? Prezentatorul deține mai multe blocuri și o vilă somptuoasă

GALERIE FOTO (6) Ce avere are Dan Negru_

Ce avere are Dan Negru? Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România, iar în ultimii ani a devenit una dintre cele mai bogate vedete de la noi. Moderatorul Tv și-a investit banii în imobiliare, acesta deținând mai multe blocuri și terenuri.

Ce avere are Dan Negru? Prezentatorul deține mai multe blocuri și o vilă somptuoasă

Ce avere are Dan Negru? Dan Negru este fără doar și poate, unul dintre cei mai buni și apreciați prezentatori Tv din România. De 20 de ani, acesta îi încântă pe români cu firea sa energică. Cu toate astea, fanii săi nu știu că moderatorul tv a devenit una dintre cele mai bogate vedete de la noi. Dan Negru a investit foarte mult în imobiliare, având patru blocuri, ultimul din ele fiind în construcție. Ce avere are Dan Negru?

Ultimul bloc pe care Dan Negru îl construiește se află în București, și este proiectat pentru birouri. Vedeta merge des pe șantier unde supraveghează lucrările. Recent, acesta a fost surprins în weekend, alături de soția sa, în timp ce se aflau în inspecție pe șantier.

Așadar, în timp ce el este maistru, Codruța se ocupă cu amenajarea interioarelor. Noul bloc de birouri al lui Dan Negru se află în zina Știrbei Voda. În urmă cu 12 ani, Dan Negru se mândrea cu primul bloc, din Zona Mall Vitan, cu o suprafață de 1.3000 mp, închiriat la acea vreme cu 12 euro/mp. Potrivit apropiaților acestuia, prezentatorul investește 150.000 de euro în fiecare clădire, închiriează cu 25 euro/mp și își recuperează banii în timp, din chirie. Mai mult, spre surprinderea tuturor, vedeta a construit toate clădirile cu banii jos, refuzând să ia credit. Mai exact, Dan Negru câștigă peste 15.000 de euro ca prezentator la Antena 1, din chiria clădirilor câștigă 50.000 de euro, în fiecare lună. Jurnalistul și-a mutat afacerile imobiliare și în Timișoara, orașul său natal, de unde câștigă 20.000 euro pe lună.

Dan Negru deține o vilă de 40.000 de euro

Prezentatorul Tv și-a construit un adevărat paradis în București. Acesta deține o vilă în valoare de 400.000 de euri pe care și-a ridicat-o din salariul său. ‘Dan şi-a dorit o grădină mare, ca să poată cultiva legume, e pasiunea lui. Toată vara are castraveţi, ardei şi roşii, nici că îi mai trebuie să meargă la piaţă. Copiii se pot juca în voie, dar şi câinele familiei, Google, un ciobănesc mioritic. A fost şef de şantier, a stat cu gura pe muncitori, i-a grăbit, nu i-a lăsat să lenevească, el a ales şi materialele de construcţii, la preţuri bune‘, au spus prietenii.

Dan Negru a știut întotdeauna cum să jongleze cu celebritatea, dar întotdeauna a fost discret cu familia sa. În prag de Revelion, Dan Negru a făcut un pictorial cu familia sa. Soția sa, Codruța este stomatolog și nu are de a face cu showbiz-ul, ba chiar aceasta refuză să-l însoțească pe soțul său la diverse evenimente. „Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare. Acasă sunt asistenta TV, aia care îi ține trena prezentatorului”, a spus Dan. În ceea ce privește relația cu cei doi copii ai săi, vedeta susține că este un tată indulgent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: