Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere are, de fapt, Gigi Becali? Patronul de la FCSB nu este aşa de bogat cum credeai

Ce avere are, de fapt, Gigi Becali? Patronul de la FCSB nu este aşa de bogat cum credeai

Gigi Becali

Gigi Becali este, cu siguranță, unul dintre cei ma bogați oameni din țara noastră, iar acest lucru nu este contestat de nimeni. Totuși, averea omului de afaceri rămâne încă un mister, penru că nimeni nu știe câți bani are, de fapt.

Ce avere are, de fapt, Gigi Becali. Nu e la ce te-ai fi așteptat

La finalul anului trecut, averea lui Gigi Becali era estimată la circa 400 sau 500 de milioane de euro. Cu această cifră, el a ieșit oficial din topul celor mai bogați oameni din România, din primele 10 locuri.

Totuși, în realitate, lucrurile nu ar sta chiar așa, după cum afirmă apropiați ai latifundiarului. Acesta ar fi, de fapt, cel mai bogat om din România. Cel care a făcut această afirmație este nimeni altul decât Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Astfel, Dumitru Dragomir chiar a afirmat că Gigi Becali este cel mai bogat om al țării și averea lui o întrece pe cea a lui Ion Țiriac, care este considerat a fi cel mai avut om din România.

El a argumentat spunând că Gigi Becali are pământuri de trei miliarde.

”Ca Gigi Becali, cu bani mai mulţi, nu există în ţară. Ţiriac nu are bani mai mulţi ca Becali. Eu nu le-am numărat banii nici la unul, nici la altul, dar la ce pământuri are Gigi Becali şi ce locuri de case.(…) Becali e cel mai bogat om din România, vă spun eu precis. Are pământuri de două, trei miliarde, vă spun sigur! Nu are nimeni în ţară aşa ceva”, spunea atunci Dragomir.

Gigi Becali, cel mai bogat român din țară?

Mai mult, Dumitru Dragomir a dezvăluit care este, de fapt, averea lui Gigi Becali. Acesta s-ar ridica la suma de trei miliarde de euro.

„Are o avere de două-trei miliarde. El îi ajută şi pe săraci şi pe bogaţi. A adus zeci de milioane în ţara asta. Chiar dacă i-a primit el, tot în ţară i-a cheltuit” , a spus Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir este sigur că Gigi Becali este cel mai bogat om al țării, lucru pe care l-a repetat de mai multe ori, de-a lungul timpului.

El a făcut chiar și o comparație între Gigi Becali și Ion Țiriac, în ceea ce privește averea pe care o dețin. Aparent, potrivit fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, averea lui Gigi Becali stă în terenurile pe care le are, care constituie un loc perfect pentru construierea unui spații de locuit.

Dumitru Dragomir a vorbit și despre posibilitatea ca Ion Țiriac să intre în fotbal.

”Găsiți unul cu bani, ca Gigi Becali, la Dinamo. Ca Gigi Becali, cu bani mai mulți, nu există în țară. Țiriac nu are bani mai mulți ca Becali. Eu nu le-am numărat banii nici la unul, nici la altul, dar la ce pământuri are Gigi Becali și ce locuri de case.

Țiriac e prea deștept ca să intre la fotbal, la fotbal e pușcărie, nu există să scapi. Țiriac, la averea lui, nu cred că poate să facă vreo prostie”, a spus Dragomir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: