Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere are, de fapt, Ion Ţiriac? Americanii l-au dat de gol, apoi l-au umilit

Ce avere are, de fapt, Ion Ţiriac? Americanii l-au dat de gol, apoi l-au umilit

Ion Țiriac

Ion Țiriac este, cu siguranță, un nume cu rezonanță în țara noastră, însă nu același lucru se poate spune și la nivel internațional. Are o avere colosală, dar multă lume din afara granițelor țării noastre nici nu i-a auzit vreodată numele.

Ce avere are, în realitate, Ion Țiriac. Este cel mai bogat român

Toată lumea știe cine este Ion Țiriac, dar această știință se termină la granițele țării. O publicație americană a scris despre succesul lui Michael Jordan de a deveni cel mai bogat atlet al lumii și l-a inclus în material și pe Ion Țiriac, dar introducerea omului de afaceri nu a fost deloc una laudativă, pentru că se spune că nimeni nu a auzit, de fapt, de numele său.

Un lucru care nu poate fi însă contestat este locul lui Ion Țiriac printre cei mai bogați oameni ai lumii. Astfel, averea lui Țiriac se ridică la 1,2 miliarde de dolari, iar cele mai mari venituri le-a avut datorită băncii sale, Țiriac Bank, dar și afacerilor cu mașini.

De altfel, despre mașini spune că sunt cea mai bună investiție.

„Pasiunea am avut-o dintotdeauna, doar că mijloacele au venit mai târziu. Vă spun că din punct de vedere comercial, investițiile în mașini clasice, istorice, a însemnat cea mai bună afacere din ultimii 20 de ani”, a spus afaceristul,.

E regrete are Ion Țiriac, cel mai bogat român

Totuși, se pare că banii nu aduc fericirea, după cum povestește chiar Ion Țiriac, pentru că singurul lucru pe care îl regretă este că nu a petrecut mai mult timp cu familia sa.

„Dacă ar fi să mă întorc în timp, două lucruri aș schimba. Unu: să-mi fac mai mult timp pentru mine. Și doi: să am mai mult timp pentru familie. (…) Poate e nedrept și imoral să discut asta din poziția mea, cel puțin economic. Oi fi avut mai mult noroc, oi fi muncit mai mult decât alții, s-a spus că am fost un pic mai deștept. E greu însă, nu sunt Einstein. Ducându-mă înapoi, spun: ferească Dumnezeu ca nepoții și copiii noștri să mai trăiască războiul pe care l-am trăit eu! Și adaug că trebuie să-ți faci pașii altcumva. S-o faci de așa natură încât să ai timp pentru tine, pentru familie, nu doar să muncești ca un rob”, a povestit Țiriac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: