Redactia.ro
Home » Monden » Ce cadou a primit Andra de la o prietenă. Vedeta a rămas șocată

Ce cadou a primit Andra de la o prietenă. Vedeta a rămas șocată

GALERIE FOTO (4)Ce cadou a primit Andra de la o prietenă

Ce cadou a primit Andra de la o prietenă. Celebra artistă s-a relaxat alături de prietenele ei în oraș. Cele trei amice au mers la un restaurant unde au stat la o vorbă în timp ce savurau o băutură caldă. După ce au plecat, vedeta a primit de la una dintre prietenele sale un cadou. Despre ce este vorba?

Ce cadou a primit Andra de la o prietenă. Vedeta a rămas șocată

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta formează un cuplu de peste 15 ani cu Cătălin Măruță și au împreună doi copii. Cântăreața are un program extrem de încărcat, dar reușește să-și facă timp pentru prietenele sale. Recent, Andra a fost surprinsă alături de două dintre prietenele sale.

Cele trei amice s-au întâlnit la un restaurant, unde au povestit și au savurat băuturi calde. După mai bine de o oră, acestea s-au restras și s-au îndreptat către parcare, acolo unde aveau mașinile. Vedeta a avut parte de o surpriză după ce prietena ei a scos din portbagaj un cadou pentru artistă. Andra a primit un ansamblu de joacă pentru pisici, iar soția lui Măruță s-a amuzat teribil când a văzut ce cadou a primit.

Andra, dezvăluiri emoționante despre căsnicia cu Măruță

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 15 ani și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Povestea lor de dragoste este un model pentru mulți, iar artista a dezvăluit care este secretul mariajului lor.

Cei doi nu au apărut niciodată în presă cum că ar avea probleme în relație. Andra și Cătălin sunt foarte uniți și reprezintă un model pentru mulți oameni. David și Eva sunt rodul iubirii lor, iar micuții le-au moștenit talentul. Chiar dacă au existat perioade și mai puțin bune, Andra și soțul ei au găsit un echilibru și au reușit să descopere metoda ideală pentru a face ca relația lor să funcționeze.

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduc satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, a declarat Andra pentru VIVA!

Întrebată dacă s-a gândit vreodată la despărțire sau divorț, artista a declarat că nu au luat niciodată în calcul această variantă. „Nu am avut până acum nicio criză majoră, nu. Sper ca mereu să fim înțelepți și să nu ne vărsăm furia unul pe altul, ci să dialogăm sau să ne lăsăm spațiu, dacă avem nevoie.După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt ”, a răspuns Andra.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: