Redactia.ro
Home » Monden » Ce cadou și-a făcut Dorian Popa de ziua lui. Artistul a împlinit 33 de ani

Ce cadou și-a făcut Dorian Popa de ziua lui. Artistul a împlinit 33 de ani

GALERIE FOTO (4) Ce cadou a primit Dorian Popa de ziua lui

Ce cadou și-a făcut Dorian Popa de ziua lui. În urmă cu două zile, celebrul artist a împlinit 33 de ani, iar cu această ocazie și-a făcut singur un cadou. Acesta și-a achiziționat o bijuterie pentru care a scos din buzunar mii de euro. Despre ce este vorba, mai exact?

Ce cadou și-a făcut Dorian Popa de ziua lui.Artistul a împlinit 33 de ani

Ce cadou și-a făcut Dorian Popa de ziua lui. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, fiind cunoscut pentru faptul că îi place să-și achiziționeze lucrurile care îl pasionează, fără a ține cont câți bani scoate din buzunar. Recent, Dorian Popa a împlinit 33 de ani, iar cu această ocazie și-a cumpărat un cadou de mii de euro. Artistul și-a comandat un ceas de mii de euro, completându-și așadar colecția de bijuterii. Dorian Popa și-a cumpărat un ceas Rolex de 55.000 de mii de euro. Extrem de fericit, actorul din „Pariu cu viața” a declarat că este foarte fericit de noua sa achiziție. „Mi-am comandat un Rolex Sky Dweller Full Gold, de 55.000 de euro, care sper să ajungă miercuri. Și am mai primit muuultă iubire și susținere de la soția mea, alături de care le-am reușit pe toate”, a declarat Dorian Popa pentru click.ro

Dorian are o colecție mare de ceasuri, toate fiind cumpărate cu sume de ordinul miilor de euro. Din punct de vedere financiar, artistul o duce foarte bine. Dorian și-a construit casa pe care a visat-o întotdeauna, are mașini de lux și are accesori la care unii oameni doar visează. Acesta încasează sume mari de bani din social media și din vloggurile de pe Youtube. „Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările.Te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a spus artistul.

Dorian Popa, despre căsătorie și copil

Dorian Popa formează un cuplu cu Babs de mai bine de 6 ani, dar cu toate astea nu se grăbește să se însoare sau să devină tătic. Deși a depășit problemele legate de suplimentele pe care le ia pentru sală, artistul a recunoscut că se teme și de problemele financiare care ar putea apărea pe viitor. “Deocamdată îmi este frică. Nu știu de ce. Cred că de frica zilei de mâine. Carierele noastre sunt efemere. Frica de eșec este unul dintre cei mai motivatori factori din viața mea. Mă uit la cariere care au cunoscut eșecul din domeniul în care activez eu și mă apucă bâțul. Cu siguranță, în momentul în care apare un copil într-o familie se schimbă prioritățile.Dacă va fi să apară copilașul cu siguranță se va întâmpla actul căsătoriei. Ne dorim să aibă o familie care să poarte același nume”, a povestit Dorian.â

Anul trecut, solistul și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, dar puțină lume a știut. Claudia le-a mărturisit celor care o urmăresc că Dorian a cerut-o de soție, doar că ea a pierdut inelul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: