Redactia.ro
Home » Monden » Ce îi lipsește Andrei Măruță! Iată ce reproș are artista la adresa soțului ei: ”Pe mine m-a încurcat chestia asta”

Ce îi lipsește Andrei Măruță! Iată ce reproș are artista la adresa soțului ei: ”Pe mine m-a încurcat chestia asta”

GALERIE FOTO (2) Ce îi lipsește Andrei Măruță! Iată ce reproș are artista la adresa soțului ei: ”Pe mine m-a încurcat chestia asta”

Andra Măruță a dezvăluit care este lucrul care îi lipsește din căsnicia cu prezentatorul Cătălin Măruță! Artista duce dorul vacanțelor și îl învinuiește pe soțul ei pentru asta. 

Ce îi lipsește Andrei Măruță! Iată ce reproș are artista la adresa soțului ei

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Au o căsnicie fericită și doi copii superbi. Amândoi au cariere de succes, însă se pare că acest lucru nu este de ajuns. Tocmai cariera lor i-a făcut să piardă pe alte planuri, cum ar fi călătoriile.

Andra este foarte dezamăgită de faptul că nu a putut să călătorească așa cât ar fi vrut și asta din cauza soțului ei, așa cum ea a spus, care muncește prea mult, iar din cauza emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță, cei doi nu au timpul necesar pentru o călătorie în afara țării.

De curând, Andra și Delia au purtat o discuție suculentă în podcast-ul postat pe canalul de Youtube al soțului ei. Cele două au vorbit despre relația dintre ele și despre cariera lor în muzică, iar în tot timpul discuției, Andra a repetat că ei chiar îi lipsesc călătoriile și nu pentru că acum nu poate face acest lucru din cauza pandemiei, ci din cauza soțului ei, care nu poate să lipsească de la emisiunea lui.

”Eu am văzut toate plecările tale pe Instagram. Mi se pare că ai reușit, să fim sincere, și din perspectiva soțului, pentru că soțul tău e mai liber. Dar emisiunea, nu vreau să zic acum ceva de rău, dar pe mine m-a încurcat chestia asta. Ai găsit pe cineva la fel ca tine”, a spus Andra la podcastul soțului ei de Youtube.

Andra a stârnit semne de întrebare în semifinala ”Românii au talent”

Andra stârnește noi semne de întrebare cu privire la a treia sarcină. Cântăreața și jurată a emisiunii ”Românii au talent”, totodată, a apărut în două rochii, în prima gală a semifinalei, care îi evidențiau o burtică ușor crescută. Fanii artistei se gândesc la faptul că Andra ar putea fi a treia oară însărcinată.

Ultima oară când s-a vehiculat că ar aștepta al treilea copil, Andra a negat și a explicat că s-a mai îngrășat din cauză că a petrecut mult timp acasă, din cauza pandemiei. Cum sălile de sport au fost închise o bună perioadă, Andra a încercat să facă mișcare acasă și să aibă grijă la alimentație, dar…se pare că mai are puțin de muncit.

”Am reînceput sportul acasă. Bineînțeles că sălile de sport sunt închise. Am început și dieta, mai multă apă, mai puțină mâncare, dar am mese regulate. Iar acum mă duc să îmi fac manichiura, mă duc la Mari și abia aștept. Sunt binedispusă cred că asta se datorează faptului că am început sportul, pentru că îmi dă un vibe și io energie foarte bună. Deși, după perioada de COVID, trebuie să recunosc că am avut o perioadă în care mă simțeam foarte obosită. Încep să mă simt mai bine, mai energică și sper să simțiți și voi asta”, a menționat Andra Măruță, în urmă cu câteva săptămâni, pe Instagram Stories.