Redactia.ro
Home » Home » Ce ingrediente trebuie să aibă șamponul împotriva căderii părului

Ce ingrediente trebuie să aibă șamponul împotriva căderii părului

Subțierea și căderea părului sunt două motive de îngrijorare atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Nu numai că este frustrant, dar poate afecta și încrederea în sine. Dacă vă luptați să vă păstrați părul des, nu sunteți singure. Multe persoane se confruntă cu căderea părului din nenumărate motive. Această problemă enervantă de frumusețe ar putea fi cauzată de stres, un dezechilibru hormonal și deficiențe nutritive. Sau, ar putea fi pur și simplu un rezultat natural al îmbătrânirii. Ar putea fi chiar ereditară.

Alternativ, însă, căderea părului poate fi cauzată și de ingredientele care subțiază părul și care se găsesc în șampon, balsam și alte produse de îngrijire. Din fericire, există, de asemenea, multe ingrediente care pot acționa pentru a combate această problemă.

Vitamina B-5

Data viitoare când ajungeți în raionul de șampoane în căutarea celei mai bune soluții pentru căderea părului, aruncați o privire la ingredientele listate pe fiecare sticlă. Orice șampon de îngroșare a firului de păr care conține vitamina B-5 este de obicei o opțiune excelentă.

Vitamina B-5, sau acidul pantotenic, este o vitamină B solubilă în apă care poate fi extrem de utilă în îngroșarea părului și în prevenirea căderii părului. Este, de asemenea, foarte hidratant. Acesta este unul dintre cele mai comune ingrediente din șamponul de îngroșare a părului. Atunci când este folosit în mod regulat, B-5 întărește foliculii de păr și lucrează pentru a îngroșa fiecare bucată individuală de păr.

„Acest ingredient umflă fir de păr pentru a-i da un aspect mai gros și mai voluminos”, explică un expert în îngrijirea părului.

Sulfurile, ingredient bun în șamponul împotriva căderii părului

În plus, sulfurile pot fi un alt ingredient bun într-un pentru a preveni căderea părului, datorită faptului că acesta curăță părul cât mai bine. Pe de altă parte, însă, este posibil să vrei să te ferești de sulfuri dacă ai părul tratat cu keratină, deoarece acestea acționează pentru a îndepărta keratinele.

„O cantitate minimă de sulfuri într-un șampon va oferi părului tău o curățare în profunzime și îl va face să pară mai gros prin spălarea murdăriei și a uleiurilor care îngrașă”, explică expertul. El a mai menționat că acest ingredient este excelent pentru „curățarea părului la maxim”.

Folosirea șampoanelor care conțin vitamina B-5 și sulfuri este un bun punct de plecare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: