Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce obiecte de decor inedite se găsesc în casa Mihaelei Rădulescu

Ce obiecte de decor inedite se găsesc în casa Mihaelei Rădulescu

GALERIE FOTO (8)

Chiar dacă e destul de mult timp prin țară, reședința Mihaelei Rădulescu a rămas vila de la Monaco. Gazda emisiunii ”Ferma Vedetelor” și-a construit acolo un cuibușor de nebunii, în care locuiește, desigur, cu partenerul ei de viață. Ceea ce a atras atenția asupra casei Mihaelei Rădulescu a fost modul în care e decorată. Iată ce se găsește, la orice pas, în vila vedetei de la Monaco!

Cuibușorul de nebunii al Mihaelei Rădulescu și-al lui Felix Baumgartner

Achiziționată în urmă cu trei ani, vila din Monaco oferă o priveliște superbă asupra Coastei de Azur. Pe lângă acest aspect, însă, vila este dovada vie că fosta jurată ”Românii au talent” nu duce lipsă de imaginație ori… erotism. Fiecare colțișor o reprezintă pe senzuala vedetă. La orice pas poți zări un tablou care ilustrează un nud ori un covor… inedit, să zicem.

În puținele fotografii urcate în social media, Mihaela le-a arătat internauților câteva colțișoare super moderne din casa ei. De exemplu, în biroul vedetei se găsește un scaun care are reprezentate niște fese, în relief. Prețul unui astfel de accesoriu se ridică la 400 de dolari.

În casa Mihaelei Rădulescu se găsește un covor cu sâni și păr pubian

Și dacă nu v-ați convins de gustul excentric al vedetei, poate ar trebui să aruncați o privire către covorul cu sâni și păr pubian. Culmea e că acest covor are chiar istorie! El a fost prezent și-n apartamentul pe care Mihaela l-a deținut pe vremea când nu forma un cuplu cu Felix. Cee ce-nseamnă că vedeta TV a ținut morțiș să-l ia și-n noua reședință.

Iar asta nu e tot! În reședința de la Monaco se găsește un tablou care reprezintă un nud, semnat de maestrul Horațiu Mălăele, potrivit Click.ro. Ba chiar și un sticker cu o femeie în portjartier, în bucătărie. Ce să mai, Mihaela și Felix au parte de o reședință excentrică și cât se poate de erotică. Nu vi se pare?

Citește și Declarația îndrăzneață a lui Mario Fresh pentru Andreea Esca: ”Mamă soacră, eu…”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: