Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce oferte are Dacia pentru programul Rabla 2021. Lista completă

Ce oferte are Dacia pentru programul Rabla 2021. Lista completă

Rabla 2021

Programul Rabla 2021 încă nu a fost lansat, lista cu mașini ce pot fi achiziționate sau casate fiind încă în lucru. Dar, înainte de a cumpăra o mașină prin acest program trebuie să cunoști toate detaliile despre acesta.

Totul despre Programul Rabla. Ce se întâmplă în 2021

În fiecare an, Dacia România a participat la Programul Rabla. Acest lucru se va întâmpla, cu siguranță, și în 2021, însă până la acest moment nu s-a anunțat nimic în acest sens.

„Programul rabla 2021 nu a început încă. Te așteptăm pe acestă pagină la relansarea Programului Rabla în 2021. Revenim cu informații și noi oferte”, a anunțat compania pe site-ul propriu.

Totul despre Rabla. Dacia explică ce beneficii ai dacă participi

Pentru programul Rabla Clasic, poți primi un tichet de 6.500 de lei, dacă aduci o mașină veche pentru ca aceasta să fie casată. Mai sunt și alte bonusuri de care beneficiază clientul Rabla Clasic, printre care unul de 1.000 de lei și altul de 2.500 de lei. Iată cum le poți obține:

„Pentru vehicule cu motor pe combustie sau hibrid fără Plug-In

Programul Rabla are la bază acordarea unei tichet în valoare de 6.500 lei pentru o mașină veche casată, utilizabil doar pentru achiziția unei mașini noi cu noxe emise de maximum 140g CO2/km în regim WLTP. Pentru achiziția unui autoturism nou se poate folosi un singur tichet Rabla.

Pe lângă suma de 6.500 lei, utilizatorul poate beneficia de următoarele eco-bonusuri în cazul în care se îndeplinesc condițiile de mai jos:

– un eco-bonus de 1.000 lei (suplimentar față de prima de casare), pentru cumpărarea unei mașini al cărei motor generează emisii de CO2 mai mici sau egale cu 105g CO2/km în regim WLTP.

– un eco-bonus de 1.000 lei (suplimentar față de prima de casare) pentru achizitia unei mașini cu sistem GPL.

– un eco-bonus  de 2.500 lei pentru achiziția unui autoturism nou hibrid (fără Plug-In)”, a anunțat Dacia pe site.

Programul Rabla Plus 2021. Ce a anunțat Dacia

Dacia are şi un Program Rabla Plus, care este dedicat maşinilor electrice sau hibrid. Poţi primi un tichet de 20.000 de lei sau unul de 45.000 de lei. Iată cum le poți obține:

„Pentru vehicule 100% electrice sau hibrid cu tehnologia Plug-in. Pentru cei care optează pentru o mașină 100% electrică sau hibrid Plug-in, Programul Rabla Plus oferă două tipuri de tichete:

– un eco-tichet de 20.000 de lei pentru achiziția unui autoturism nou hibrid Plug-in cu emisii de CO2 mai mici sau egale cu 50g/km în regim WLTP.

– un eco-tichet de 45.000 de lei pentru achiziția unei mașini 100% electrice.

Programele Rabla Clasic și Rabla Plus pot fi accesate împreună”, se arată pe dacia.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: