Redactia.ro
Home » Monden » Ce operații estetice are Rodica Popescu Bitănescu. Actrița nu s-a sfiit să recunoască

Ce operații estetice are Rodica Popescu Bitănescu. Actrița nu s-a sfiit să recunoască

Interventii Rodica Popescu Bitanescu

Rodica Popescu Bitănescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, cunoscută nu doar pentru talentul său actoricesc, ci și pentru râsul său molipsitor. Rodica Popescu Bitănescu are 82 de ani în prezent, dar nu-și arată deloc vârsta. Întrebată, marți seară, dacă a apelat la operațiile estetice, Rodica Popescu Bitănescu a dezvăluit ce intervenții are.

Ce operații estetice are Rodica Popescu Bitănescu. Actrița nu s-a sfiit să recunoască

Rodica Popescu Bitănescu a mărturisit, marți seară, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, că, de-a lungul vieții, și-a făcut o singură operație estetică: o intervenție la nivelul pleoapelor. Însă, actrița nu este încântată de rezultat, deoarece ”au revenit la forma lor inițială”. Nu a considerat, totodată, că ar mai avea nevoie să mai treacă pragul medicului estetician, pentru că se consideră ”o femeie chiar superbă”.

Ce intervenţie estetică şi-a făcut Rodica Popescu Bitănescu: ”Le-am operat  degeaba”

 ”Da, o singură dată, mi-am tăiat din pleoape puțin, pentru că le am foarte groase. Însă m-am operat degeaba, pleoapele au revenit. Am renunțat la treaba asta, iar buzele niciodată nu le-am făcut.Eu mă consider chiar superbă, problema a fost altfel. Nu semănam cu mama mea, ea era genul de spanioloaică, cu pielea albă. Eu sunt frumoasă, toți avem momente când ne uităm în oglindă și spunem “Ce rău arătăm astăzi!”  a spus Rodica Popescu Bitănescu, la Kanal D, scrie OkMagazine.

Cum și-a făcut râsul remarcat Rodica Popescu Bitănescu

Întrebată și despre acest aspect, Rodica Popescu Bitănescu a spus că a început să fie apreciată și pentru râsul său, în timp ce lucra la radio.

”Habar n-am, nici n-am știut de treaba asta. Îmi face plăcere că mi se spune. Cred că din niște reacții de râs pe care le aveam la radio, când imprimam. La un moment cineva s-a bâlbâit, iar eu nu m-am mai putut opri din râs vreo 10 minute”, a mai spus actrița la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Rodica Popescu Bitănescu a dus o luptă cu foamea în copilărie

Rodica Popescu Bitănescu a prins vremurile grele, când România era afectată de foamete. Își amintește cum ea și fratele său mâncau mai mult ”papară din pâine uscată, cu apă călduţă şi mâncărică de prune sau magiunul de pe vremuri”. Marcată de acest lucru, actrița a început să mânânce foarte mult atunci când a devenit adult și chiar dacă a devenit ”mai plinuță” nu a deranjat-o.

”Nu, m-am temut de altceva că o să mor, când am avut o boală la un moment dat. De-asta îmi plac mie femeile mai plinuțe. Eu am fost complexată, mi se părea că sunt atât de slabă. Când am început să mă împlinesc puțin, eram înnebunită după mine. Nu mai voiam să-mi fie foame!La voi, când am fost primită, ce crezi că văd? Fructe, eu sunt leșinată după fructe… și niște prăjiturele. Nu pot să beau, să mănânc înainte de emisiune nimic, dar vă rog mult să mă lăsați, mi-am luat doi ciorchinaşi de strugure, o banană, un măr și două prăjiturele. Sunt foarte pofticioasă! Papară din pâine uscată, cu apă călduţă şi mâncărică de prune sau magiunul de pe vremuri. 10 ani spre 11 ani am crescut aşa, şi eu şi fratele meu. Fără vitamine, fără nimic!”, a mai dezvăluit celebra actriță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: