Redactia.ro
Home » Monden » Ce probleme de sănătate are Sorina, marea iubire a lui Nicolae Guță. Fosta manelistă se zbate între viață și moarte

Ce probleme de sănătate are Sorina, marea iubire a lui Nicolae Guță. Fosta manelistă se zbate între viață și moarte

Nicolae Guță

Sorina și Nicolae Guță au format un cuplu timp de 7 ani, dar legătura s-a rupt din cauza infidelităților manelistului. Despărțirea nu a fost deloc una ușoară pentru niciunul.

Sorina s-a mutat în Germania

Cu timpul, Sorina a învățat să o ia de la capăt și să-și ducă viața mai departe. Cei doi și-au spus „adio” în anul 2005, la scurt timp după ce manelistul chiar a cerut-o de soție, în direct, la o emisiune de televiziune.

După ce s-a despărțit definitiv de Nicolae Guță, Sorina a mai stat pentru o perioadă în România, iar mai apoi a decis că este momentul să se mute în Germania. Artista s-a pocăit, cântând numai în biserici sau la „adunări”, scrie wowbiz.ro.

Fosta manelistă are nevoie de transplant de rinichi

Acum, Sorina revine din nou în atenţia publicului, dar vestea este una tristă. Fosta manelistă este internată în Turcia, în stare gravă, şi are nevoie de transplant de rinichi. Anunţul a fost făcut pe Facebook de Tzancă Uraganu.

„Fac un anunț in primul rand catre toți lăutarii !
Aceasta femeie care o știm cu totii SORINA SE ZBATE ÎNTRE VIAȚA ȘI MOARTE ! Haideți sa o ajutam cu totii !!! ARE NEVOIE DE TRANSPLANT DE RINICHI IN TURCIA !!! FIECARE CARE VREA SA O AJUTAM CU CÂT PUTEM !!!!! O sa revin cu un live !!!!!”

S-a luptat cu dependența de alcool

Moartea mamei sale a fost o cumpănă uriașă pentru Sorina. Aceasta și-a înecat amarul în băutură devenind, în scurt timp, dependentă de alcool. Tot coşmarul a durat trei ani până când, într-o zi, la insistenţele surorii ei, a decis să meargă la biserica penticostală, unde s-a și convertit.

„După moartea ei am avut foarte mari probleme, n-am mai cântat, am stat închisă în casă, am dat în patima alcoolului după ce a murit mama, am crezut că nu mă mai las de băutură niciodată, dar Dumezeu e viu și adevărat.

Eu mă închideam în casă, surorile mele plângeau.Nu mă mai puteam lăsa de băutură, beam până adormeam la masă. Sora plângea și îmi zicea hai la biserică, plângea, eu nu o băgeam în seamă, eu îmi doream să mă îmbăt, să nu mai știu de mine și să mă îmbătăm, mă trezeam și iar beam. A durat vreo trai ani”, a spus Sorina într-un interviu mai vechi pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: