Redactia.ro
Home » Știri » Ce program are magazinul Dedeman în zilele de sărbătoare

Ce program are magazinul Dedeman în zilele de sărbătoare

Compania Dedeman se clatină! Vânzările companiei s-au prăbuşit la jumătate
Magazinele Dedeman sunt frecventate de majoritatea românilor. Aici găsesc de la articole de construcție, la cele de bricolaj, la moblilă și articole pentru casă și grădină. Iată ce program au magazinele în zilele de sărbătoare!

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, dau o nouă lovitură în afaceri

Frații Dragoș și Adrian Pavăl au reușit să dea o nouă lovitură în afaceri. Proprietariii retailerului de bricolaj Dedeman au achiziționat 15 hectare de teren lângă Canalul Dunăre-Marea Neagră, potrivit site-ului buget.ro
„Deocamdată nu am luat o decizie cu privire la destinația viitoare a terenului. În prezent, explorăm mai multe oportunități pentru valorificarea acestuia”, au declarat reprezentanții Dedeman, pentru sursa citată.
Conform calculelor Profit.ro, valoarea de achiziție a terenului ar fi cuprinsă între 3,75 milioane de euro și 5,25 milioane de euro.

Ce program are magazinul Dedeman în zilele de sărbătoare

Programul normal al magazinelor Dedeman este:
Luni – Vineri: 08:00 – 21:00;
Sâmbătă: 08:00 – 20:00;
Duminică: 09:00 – 18:00.
În zilele de sărbătoare legală, cum ar fi Crăciunul sau Anul Nou, magazinele sunt închise. În restul zilelor de sărbătoare, magazinele sunt deschise de la 09.00 la 17.00.

Cine sunt proprietarii Dedeman

Frații Pavăl, cunoscuți și sub numele de Frații Dedeman, ocupă an de an o poziție fruntașă în topul celor mai bogați români declarați de revista Forbes. Povestea celor doi este impresionantă, deoarece ca în orice business de succes, aceștia au avut un drum lung plin de suișuri și coborâșuri.
Adrian Pavăl şi Dragoş Pavăl sunt proprietarii celui mai mare lanț de magazine de bricolaj din România. Brandul Dedeman a luat naștere la Bacău în anul 1992 și la vremea aceea era doar un mic butic. Dragoș Pavăl este cel care a luat inițiativa. Acesta a povestit că a plecat din satul natal la un liceu în Iași deși Fălticeniul era mult mai aprope. Pe timpul vacanței se întorcea la Suceava, la casa părintească unde muncea cu sudoare pentru fiecare leuț primit de la părinți.
Iată cine sunt proprietarii Dedeman.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: