Redactia.ro
Home » Știri » Ce program are Penny de Paște și de 1 mai în 2021. Orarul de funcționare, în Săptămâna Mare

Ce program are Penny de Paște și de 1 mai în 2021. Orarul de funcționare, în Săptămâna Mare

rogramul special anunțat de Penny

Magazinele Penny au un program special în perioada ce urmează. Iată până la ce oră sunt deschise magazinele și te poți bucura de cumpărături.

Program Penny de sărbători

La fel ca toate celelalte lanțuri de magazine și magazinele peni au un program special în perioada sărbătorilor pascale. Începând din Săptămâna Mare, programul magazinelor poate fi unul diferit în funcție de zona în care locuiești. Astfel, reprezentanții magazinului au anunțat că în Săptămâna Mare programul magazinelor va fi unul normal, în cea mai mare parte a țării. Vor fi și anumite magazine, din unele orașe, care se vor închide mai devreme sau vor avea un program diferit. Totuși, cel mai bine ar fi să verificați pe site-ul oficial al magazinului. Programul special anunțat de Penny începe cu data de 1 mai 2021, în ziua de sâmbătă, când programul începe la 6:00 dimineața și funcționarea sa se va termina la 18:00.

În prima zi de Paști magazinele Penny vor fi închise peste tot în țară. Acestea își vor relua programul începând din a doua zi de Paști, cu data de 3 mai 2021, când magazinele se vor deschide la 9:00 dimineața și vor funcționa până la 17:00.

Programul pentru perioada 1 mai 2021 – 3 mai 2021 este următorul:

  • 1 mai 2021, între orele 6:00 – 18:00
  • 2 mai 2021 – Închis
  • 3 mai 2021, între orele 9:00 – 17:00.

Obiceiuri de Paște în prima zi. Ce trebuie să faci să îți meargă bine

Tradiția din popor ne învață că în prima zi de Paști este bine să purtăm haine noi. Acest lucru nu reprezintă numai o cale comercială sau o fiță și este efectiv o tradiție ce ar trebui păstrată. Acest lucru nu numai că este unul purificator și celebrează într-adevăr sărbătoarea de purificare înviere, de înnoire ci aduce și foarte mult noroc.

Fetele și flăcăii trebuie să se scalde de înainte de răsăritul soarelui în prima zi de Paște într-o apă curgătoare pentru a fi iuți sprinten și voioși tot anul. Toți membrii familiei trebuie să se spele cu apă neîncepută. luată din izvor în sensul din care curge. În ea trebuie să punem un ou roșu, unul alb și un ban, pentru a fi frumoși, sănătoți și bogați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: