Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație are Teo Trandafir cu mama sa! Prezentatoarea a făcut dezvăluiri despre cea care i-a dat viață

Ce relație are Teo Trandafir cu mama sa! Prezentatoarea a făcut dezvăluiri despre cea care i-a dat viață

Ce relație are Teo Trandafir cu mama sa! Prezentatoarea a făcut dezvăluiri despre cea care i-a dat viață

Ce relație are Teo Trandafir cu mama sa! Prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri despre femeia care i-a dat viaţă.

Ce relație are Teo Trandafir cu mama sa

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta de la Kanal D a încercat mereu să îşi ţină viaţa privată departe de ochii curioşilor, însă nu a reuşit întotdeauna acest lucru, iar în cadrul unui interviu a făcut dezvăluiri despre femeia care i-a dat viaţă.

Prezentatoarea TV a vorbit despre relaţiile sale, despre carieră, chiar şi despre fiica sa, însă în ceea ce priveşte familia a fost mai rezervată. Vedeta a aminti-o foarte rar pe mama sa în declaraţiile pe care le-a făcut, însă recent, într-un interviu acordat pentru CIAO.RO, celebra jurnalistă a povestit câteva lucruri despre cea care i-a dat viaţă. Mai exact, vedeta a mărturisit ce lucru extrem de important a învățat de la cea care a crescut-o, de care nu va uita niciodată. În acelaşi timp, Teo Trandafir a recunoscut că relația cu mama ei este destul de complicată, pentru că femeia nu locuiește aproape de ea.

„Având în vedere că este o relație la distanță, este una complicată geografic. La vârsta mea, mama deja nu prea îmi mai dă sfaturi. Ce am învățat, însă, de la ea este consecvența. Mama este un om extrem de consecvent.”, a declarat Teo Trandafir, pentru sursa citată.

Ce crede Teo Trandafir despre căsnicie

Teo Trandafir s-a remarcat prin felul ei de-a fi și prin faptul că mereu a spus ce a simțit și gândit fără să îi pese de părerile celorlalți. Telespecatorii și fanii ei au fost curioși să afle ce se întâmplă acum în viața vedetei și ce părere are aceasta despre o posibilă căsnicie. La 52 de ani și cu două mariaje ratate, Teo Trandafir a mărturisit exclusiv pentru Click! care este părerea ei sinceră despre căsătorie. Întrebată ce părere are acum despre Ziua Îndrăgostiților și despre faptul că ar putea să mai simtă din nou fiorii unei iubiri.

”Sunt lucruri despre care, chiar dacă vorbesc mai puțin, sunt evidente pentru un cunoscător al naturii umane. Un om nefericit și singur, care refuză interacțiunea umană și, implicit, iubirea, se vede, după poziția corpului, după cum îți evita privirea, schimbul de replici. În viața de zi cu zi eu sunt un om cuminte. Acum douăzeci de ani cineva îmi spunea că atunci când se aprind luminile eu mă transform. Dar, în general sunt cuminte, îmi place să ascult și opinia celuilalt, să nu deranjez foarte tare. Încep încet-încet să mă gândesc că o căsătorie ar însemna un parteneriat social bun, care ar apăra ambele părți, și pentru mine, un miracol”, a declarat Teo Trandafir pentru Click!.

După două căsnicii eșuate, foarte puține detalii au mai apărut despre cine e iubitul lui Teo Trandafir. Paparazzi nu au stat locului și au pornit în aflarea adevărului. Astfel, au suprins-o pe îndrăgita prezentatoare TV cum era așteptată, într-o mașină scumpă, în valoare de 80.000 de euro, de un bărbat misterios.

Într-o zonă din nordul Capitalei, prezentatoarea a fost fotografiată de paparazzi impact.ro, noaptea târziu, cum ieșea dintr-o clădire. Doar că, supriză! La ieșire o aștepta un bolid de lux , de tip Mercedes GLE în valoare de 80.000 de euro. În autoturismul considerat o bijuterie pe patru roți, se afla nimeni altul, decât iubitul lui Teo Trandafir. De altfel, Teo purta mască de protecție, semn că și în preajma partenerului ei de viață are grijă să se protejeze de coronavirus.

„Întotdeauna a existat un bărbat în viața mea. Nu-mi place să fiu singură în sensul ăla. Să-mi fie superior intelectual și să nu se vadă. Asta mi se pare fabulos la un bărbat”, a declarat Teo Trandafir în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: