Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație este între Cosmin Cernat și copiii săi în prezent! Monica Iagăr a vorbit despre noua ei familie

Ce relație este între Cosmin Cernat și copiii săi în prezent! Monica Iagăr a vorbit despre noua ei familie

GALERIE FOTO (3)

Monica Iagăr, fosta soție a lui Cosmin Cernat, a făcut o serie de dezvăluiri despre noua sa viață. Fosta mare atletă a spus ce relație este între prezentatorul TV și copiii acestuia. 

Ce relație este între Cosmin Cernat și copiii săi în prezent

Monica Iagăr, fosta mare atletă a României, a devenit pentru a treia oară mama în urmă cu un an și jumătate, la vârsta de 46 de ani. Acum, sportiva are doi copii din căsătoria cu Cosmin Cernat și un băiețel cu fostul campion de judo, Cristi Neacșu.

Chiar dacă a avut un divorț cu scântei de fostul prezentator al emisiunii ”Exatlon”, de la Kanal D, Cosmin Cernat, atunci când a venit vorba de împărțirea averii și de faptul că jurnalistul și-ar fi înșelat soția în timpul mariajului, cei doi au ajuns într-un final la un numitor comun de dragul celor mici. Recent, Monica Iagăr a declarat pentru playtech.ro, că se bucură foarte mult că cele două fete nu fac diferența în ce privesc relația cu fratele lor vitreg.

Ce relație este între Cosmin Cernat și copiii săi în prezent! Monica Iagăr a vorbit despre noua ei familie

“Nu este greu să fii mama de trei copii. Este foarte bine, de multe ori am zis că îmi luminează zilele. Viața mea nu s-a schimbat în niciun fel, se cresc unul pe altul și este foarte frumos mai ales când îi văd că se înțeleg de minune. Am observat, de multe ori, cum se caută unul pe altul când lipsește unul, asta pentru că își simt lipsa și nu sunt indiferenți. Cât privește relația lui Cosmin cu copiii săi este una bună, vorbesc la telefon, se interesează de ei. Sunt mari, se descurcă și când văd asta ca și mama îmi crește inima. Pentru mine acest capitol este închis nu îmi doresc să deschid acest subiect. Se descurcă fetele să țină legătura cu ele, sunt mari”, a declarat Monica Iagăr pentru playtech.ro.

Care este motivul divorțului dintre Monica Iagăr și Cosmin Cernat

Monica Iagăr și Cosmin Cernat au divorțat în 2009, după o căsnicie de nouă ani, iar în 2011, prezentatorul de televiziune s-a recăsătorit cu Mădălina Moroșanu, despre care se spunea faptul că ar fi fost principalul motiv pentru care cei doi au decis să pună punct mariajului. În acele momente de cumpănă, fosta atletă declara într-un interviu.

“Dacă nu era ea, era alta. Una din cele multe. Întotdeauna exista riscul acesta. Eu am trăit cu teama aceasta, dar mi-a ajuns. Acum este ea, dar urmează şi altele, pentru că unele aşa s-au învăţat, să se agaţe de un bărbat ca să ajungă vestite. În cazul meu a fost altceva. Eu am devenit cunoscută până să fiu cu Cosmin şi nu am făcut sex oral ca să câştig medalii de aur şi să ajung cineva. Eu chiar am muncit din greu. Altele asta fac pentru a deveni cunoscute. Ani de zile am fost doar eu şi ştacheta şi, când am ajuns sus, atunci a apărut el”, a declarat Monica Iagăr.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: