Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Lili din „La bloc“ după terminarea serialului. Cum își câștigă actrița existența acum

Ce s-a ales de Lili din „La bloc“ după terminarea serialului. Cum își câștigă actrița existența acum

Ce s-a ales din Lili din „La bloc“, la 12 ani de la terminarea serialului. Cum își câștigă actrița existența acum

Serialul „La bloc” a fost una dintre cele mai iubite producții și a făcut furori la începutul anilor 2000. De peste 15 ani, însă, a dispărut de pe micile ecrane și mulți se întreabă ce s-a ales de marii actori ai comediei. Una dintre cele mai îndrăgite actrițe este Mariana Dănescu, ce o interpreta pe Lili, despre care fanii vor să afle ce s-a mai ales, având în vedere că a dispărut din viața publică.

Ce mai face Lili din La bloc

La bloc a fost unul dintre cele mai apreciate seriale de comedie, care a făcut ravagii de-a lungul anilor în care a fost difuzat. Printre cei mai renumiți actori, de care iubitorii peliculei își amintesc și acum, este Mariana Dănescu, ce o interpreta pe Lili. Actrița a filmat în perioada 2002-2007, dar de 16 ani, de când serialul a dispărut, nu a mai apărut pe micile ecrane și nu se știu multe despre ea.

Citește și: Ce s-a ales de Americanu’ din La Bloc. Emil Mitrache a fost operat pe cord deschis: „Ăsta este criminalul tăcut…”

Mariana Dănescu încă se menține în mare formă și, la 54 de ani, arată exact ca în vremurile bune, când făcea furori la TV. Actrița nu a renunțat la meseria sa de suflet și încă are spectacole, deși mulți probabil se gândeau că s-a reprofilat ca alți colegi de-ai săi, care fac acum cu totul altceva.


Lili nu a dispărut, însă, din domeniu și încă mai poate fi văzută la teatrele din București. Este personaj în piese precum Oase pentru Otto de Lia Bugnar (2003), Poate Eleonora de Gellu Naum (2007), Doctori femei și alte întâmplări după Georges Feydeau (2009), Nevestele vesele din Windsor de William Shakespeare (2011), Prizonierul din Manhatan de Neil Simon (2012), Țarul Ivan își schimbă meseria de Mihail Bulgakov (2013), Roman Teatral după Ronald Harwood (2013), Coada (Line) după Israel Horovitz (2014), Peretele de Lia Bugnar (2014).

A jucat în mai multe filme, cum ar fi „Poker”, „Cu dragostea nu-i de glumit”, „La bloc”, Extemporal la dirigenţie”.

Drama trăită de Lili din La bloc

Lili din La bloc a avut parte de o mulțime de probleme de-a lungul vieții, dar a primit și lovituri care au marcat-o complet și i-au lăsat un gust amar. Chiar dacă este mereu zâmbitoare și are un aer pozitiv, a mai dat și peste greutăți. Cea mai neplăcută experiență prin care a trecut a fost moartea surorii sale gemene.

În 2013, Mariana Dănescu și-a pierdut sora geamănă din cauza unei boli îngrozitoare. Mai exact, femeia s-a luptat cu cancerul și, în final, a fost învinsă. Adriana Dănescu a fost jurnalistă și își iubea mult meseria, dar soarta ei a fost mult prea dură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: