Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce se întâmplă dacă înfigi o monedă într-un pepene

Ce se întâmplă dacă înfigi o monedă într-un pepene

Pepene rosu taiat felii, truc moneda

O monedă de dimensiunile potrivite s-ar putea să vă ajute să reușiți „trucul verii” dacă doriți să porționați un pepene. Nu o să fie ușor, dar merită încercat, mai ales dacă vă aflați în situația de a nu avea un alt instrument de tăiat la îndemână. Iată, concret, care sunt pașii.

Cum să porționezi un pepene cu o monedă

Un pepene, o monedă de dimensiunile potrivite și puțină forță și o să reușiți să puneți în aplicare un truc destul de interesant. Luați pepenele și o monedă de 50 de bani și încercați să îl tăiați folosind această metodă. Iată pașii.

În primul rând, înfigeți pe jumătate moneda în coaja pepenelui după care încercați să o plimbați, cu forță, circular, pe toată suprafața lui. Nu o să fie atât de ușor din prima și e nevoie să apăsați mai tare pe alocuri. S-ar putea să vi se pară chinul de pe lume, dar sunt persoane care reușesc să ducă sarcina la sfârșit.

Dacă ați reușit să secționați astfel pepenele, loviți ușor, la final, una dintre jumătățile lui, iar pepenele se va desprinde în două. Clipulețul de mai jos de pe Youtube are zeci de mii de vizualizări, însă mulți dintre internauți susțin că nu este neapărat cel mai util truc. „Mai bine folosesc un cuțit decât o monedă”, a scris cineva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: