Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă la mormântul Mădălinei Manole la 11 de la moartea artistei. Gestul fratelui său FOTO

Ce se întâmplă la mormântul Mădălinei Manole la 11 de la moartea artistei. Gestul fratelui său FOTO

Sunt 11 ani de la moartea Mădălinei Manole. Cu această ocazie, fratele ei, Marian Manole, a mers la cimitir pentru a o comemora pe regretata lui soră, în stilul său aparte.

Ce se întâmplă la mormântul Mădălinei Manole la 11 de la moartea artistei. Gestul fratelui său

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a mers, miercuri, la cimitirul surorii sale pentru a-i duce un buchet de flori. Sunt 11 ani de când Madălina Manole s-ar fi sinucis cu Furadan. Dacă în trecut la mormânt se adunau și părinții artistei, de data aceasta, în urma decesului lor, s-au dus la fața locului doar Marian Manole și fiul său.

Dezvaluire INCREDIBILA facuta de fratele Madalinei Manole: "Mama a murit la  mine in brate!" - WOWBiz

Foto: Marian Manole

”Mă duc la mormânt. Dar am rămas puțini. Mă duc doar eu și copilul meu, părinții noștri nu mai sunt, suntem doar noi, suntem singuri. Nu, nu vom duce o coroană de flori, vom duce un buchet de flori. Ea iubea florile, toate florile, primea munți de flori când trăia”, a spus pentru FANATIK, Marian Manole, fratele Mădălinei Manole.

De asemenea, bărbatul a precizat că anul acesta nu i se va mai face Mădălinei Manole parastas, la fel ca în trecut, ci doar o comemorare.

”Noi, familia noastră, am făcut, ani la rândul, așa cum cere obiceiul, parastase, pomeni. În acest an vom face doar o comemorare. Și văd că suntem doar noi, nu e nimeni la cimitir, azi, într-o zi ca asta”, a mai spus Marian Manole.

Așa cum putem vedea în imaginea de mai jos, locul de veci al Mădălinei Manole este în momentul de față îngrijit, are flori puse de o parte și de cealaltă și câteva lumânări aprinse. Cimitirul artistei se află localitatea Bolovani din Ploiești. Mormul Madalinei Manole

Foto: Fanatik

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: