Redactia.ro
Home » Știri » Fratele Mădălinei Manole nu mai are voie să posteze poze cu artista! ”Fostul meu cumnat mă dă în judecată”

Fratele Mădălinei Manole nu mai are voie să posteze poze cu artista! ”Fostul meu cumnat mă dă în judecată”

Fratele Mădălinei Manole nu mai are voie să posteze poze cu artista! ”Fostul meu cumnat mă dă în judecată”

Fratele Mădălinei Manole este negru de supărare, asta după ce fostul soț al regretatei artiste i-a interzis să mai posteze poze cu aceasta. 

Fratele Mădălinei Manole nu mai are voie să posteze poze cu artista! ”Fostul meu cumnat mă dă în judecată”

Marian Manole, fratele regretatei artiste Mădălina Manole, dorește să-l dea în judecată pe fostul său cumnat, Petru Mircea, asta după ce acesta din urmă l-a acţionat pe fratele artistei în instanţă pentru că postează fotografii cu Mădălina Manole. De asemenea, fostul soţ al artistei i-ar fi interzis lui Marian Manole să mai folosească numele Mădălina Manole, pe motiv că este marcă înregistrată chiar de el.

Având în vedere aceste lucruri, fratele Mădălinei Manole este hotărât să meargă şi el în instanţă şi spune că va vinde din lucrurile artistei, ca să aibă bani de avocat.

”Dragi fani ai Mădălinei, începând de azi, de mâine sau poimâine, voi renunța la acest cont de Facebook dedicat surorii mele! Puiucul, fostul meu cumnat, mă dă în judecată! Principalele capete de acuzare sunt:

1). Postez poze cu casa lui. 2). Postez poze cu copilul lui. 3). Postez poze cu soţia lui, Magda! Și spune el că este ilegal şi şocant!!! Postez poze cu Magda, sora mea, nevasta lui, adică cu artista Mădălina Manole! Măgduţa îi spuneau părinții mei! El îi spunea Magda! Normal! Fanii, Mădălina! Mai nou, Mădălina Manole este brand înregistrat!

Drepturile folosirii acestui brand îi apartţn lui! Oricine vrea să facă ceva în memoria artistei trebuie să i se adreseze lui! Eu am trecut peste el! (…) Este sora mea și nici o lege din ţara asta nu-mi interzice să folosesc numele ei de scenă, să postez imagini cu ea!

El vrea să-mi bage pumnul în gură ca să se aștearnă liniștea peste acest caz! Îl deranjează că și după 11 ani de la moartea ei se vorbește despre Ea! (…) Voi începe să postez numai și numai despre mine, viața mea, glume, bancuri, cafeluțe de dimineață, inimioare, sport, filme, orice! N-ar fi rău! Mă pregătesc de procese! Cu dânsul! N-am bani de avocați! O să scot la licitație câteva lucruri care le mai am de la ea, câteva CD-uri, fotografii, un tablou mare, câteva mici, dar cred că mă voi reprezenta singur in instanță!

Trebuie să înfrunt „balaurul”! Sau facem chetă, punem mâna de la mâna și îi oferim „săracului” ceva, numai ca să ne dea voie să nu o îngropăm pe Mădălina Manole definitiv! Să mai existe! Stați, că n-am zis nimic de copil! Copilul lui! Este ilegal să postez imagini cu copilul Mădălinei! Hmm! Puiucule, să ne trăiești! Ești o mare personalitate!”, a scris Marian Manole, pe pagina de Facebook.

Marian Manole, mesaj pentru internauți

Marian Manole susține că specialiștii care au investigat cazul au spus că Mădălina a fost ucisă. De asemenea, fratele artistei i-a rugat pe internauți să nu-i mai păteze memoria Mădălinei.

”Am să scriu un mesaj scurt celor care sunt adepții sinuciderii și lasă comentarii aici, în sensul ăsta! Dragii mei, dacă ati iubit-o, așa cum spuneți, nu mai spuneți despre ea: „săraca, era slabă de înger”, „săraca, cine știe ce a împins o să facă gestul”, ”nu avea credință destulă”, „suferea după fostul soț”, „era depresiva” și multe altele! Eu, ca frate, am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră… și nu cred în sinucidere! Plus de asta, sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor! Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit-o, nu-i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei! Pe 14 iulie este ziua ei de naștere și de moarte! Vreau să mă ocup de memoria ei în liniște”, a postat fratele regretatei Mădălina Manole.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: