Redactia.ro
Home » Monden » Ce sexy e noua cumnată a lui Burcea! Femeia locuiește în Franța și are o profesie mai puțin obișnuită

Ce sexy e noua cumnată a lui Burcea! Femeia locuiește în Franța și are o profesie mai puțin obișnuită

GALERIE FOTO (6) Sora Vivianei Sposub

George Burcea și Viviana Sposub formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiuninii Ferma 2020. Ei bine, pe asistenta Tv o cunoaște toată țara, dar puțini știu că vedeta are o soră mai mare cu câțiva ani care locuiește în Franța. Cum arată aceasta?

Ce sexy e noua cumnată a lui Burcea! Femeia locuiește în Franța și are o profesie mai puțin obișnuită

George Burcea se pare că a uitat de povestea de dragoste trăită alături de Andreea Bălan și a decis să-și refacă viața alături de Viviana Sposub, pe care a cunoscut în cadrul emisiunii Ferma. Orășeni versus Săteni. În timpul show-ului, asistenta de televiziune a demonstrat că este o fire ambițioasă și descurcăreață. Viviana a intrat în atenția publicului după ce a devenit asistenta la emisiunea Vorbește lumea, difuzată pe ProTv.

Acum, șatena a atras din nou atenția publicului după ce s-a cuplat cu actorul George Burcea. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că vedeta mai are o soră mai mare. Bianca, în vârstă de 30 de ani reușește să întoarcă capetele bărbaților ori de câte ori trece pe lângă ei.

Cine este Bianca Sposub

Bianca este foarte activă pe rețelele de socializare, aceasta primind sute de like-uri, iar frumusețea ei este unică. Șatenă, cu părul lung și natural, Bianca este o foarte frumoasă. Totodată, Viviana și Bianca seamănă foarte mult, dar lucrurile stau diferit în ceea ce privește domeniul. Bianca lucrează în IT, absolvind Facultatea de Informatică, în timp ce Viviana a studiat în București.

Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu sora ei mai mare. “Ne înţelegem foarte bine, avem o relaţie specială, dar din păcate de vedem foarte rar. Înainte eram nedespărţite, ieşeam foarte des la petreceri, în oraş sau la evenimente. Acum încercăm să ne vedem când de des putem, când am şi eu vacanţe, însă distanţa îşi spune cuvântul.”, a spus Viviana Sposub.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: